Цъ-цъ, откъде е тая вътрешна информация за Турция

? Пък и какво е това мнение за Николов?!? Няколко мнения по - назад казах, че единствената от лекциите за БОМ, на която съм присъствал (освен тази на Макелов), е тази на (доценти са тия които преподават в университети) ст.н.с. Николов за около половин час (просто защото трябваше час и половина след лекцията да съм на Централна Гара, иначе щях да остана за цялата лекция). Иначе темата я пуснах, защото се надявах на нещо различно от стандартното за темите след МОМ. Вижте от предната година в този и от 2008, 2009 в стария форум. Абсолютно същото. "Как може да се насираме?", "Бива ли да се проваляме така?", "Ей, вижте 2003-та какви бяхме!" и тогава се появява човекът с вътрешната информация Боев - преди/
feris - сега и хвърля "бомбата" как Сава Гроздев бил дал задачите от шортлистата, следващото мнение винаги е на
allier, който отрича. Само да вметна, че аз не знам какво е ставало 2003-та. Долната оценка на хората, които знаят е 7 и участващите в нея твърдят, че такова нещо няма. От друга страна, биха ли потвърдили, ако имаше? Абе, не ме интересува... Та след това се намесва някой да спомене как трябвало да се обръща внимание на задачите (
Baronov,
martin.nikolov) и в следствие дава схематични решения (
Baronov, Карамата, който си смени името няколко пъти, но последно беше
Who_cares123456) (това миналата година го нямаше). Забавно е, че и миналата година, и тази имаше жени регистрирани с име/фамилия с цел да напишат едно подкрепящо за отбора мнение. Накрая темата заглъхва на никъде, само и само да бъде повторена след година. Хора, проявете малко креативност! Тоя филм го гледам вече четвърта година. Айде, малко разнообразие.
allier, щом твърдиш, че Сава Гроздев нищо не ви е казал, разкажи поне нещо от IMO 2003, че да усучеш темата около нещо друго. Примерно, какви pick-up line-ове сте ползвали за японките (представям си как някой имитатор на Николов казва: "Ой, ой, найш ли колку кат теб съм порязъл със самурайският си меч, хъ-хъ"). Дайте нещо различно. Иначе ми е интересно, Колев ли е бил deputy leader 2003-та?