от amnesiac » 06 Май 2010, 11:35
Ако
Ако можете да си представите как сега изглежда сайта за някой случаен посетител с тази тема...вчера имаше 14 отговора,днес 72-рядко се случва да има над 50 отговора,по една тема за един ден,помислих си:обсъждали са задачите,нещо интересно...нито един пост не бе свързан конкретно с математическа задача...освен на г-т Стоянов,беше пълно с лични нападки,злоба,опити за усмиряване и т.н.Явно някои не са чували за скайп или лични съощения,не осъзнават че това е някак си обш форум или изобщо не му и пука и смята форума за свои...
Аз също имам страхотно его,но предполагах че е хубаво човек да има и самоирония,а не да прави безсмислени неща.Ако това е единственото нещо,което може да предизвика интерес във форума...може наистина е тръгнал надолу.
За мен-дадох само едно решение,набързо написано и недовършено,така че може да се каже че не съм участвал в олимпиадата,беше поради липса на време,а не защото задачите бяха твърде трудни ,и пиша учуден от темата на разговора.
martin,ако си отличен студент,какво правиш толкова в този форум ???Винаги съм мислил,че ако човек разбира всичко,което му преподават някъде,ok-помагаш на "по-слабите",но ако това те дразни,може сам да учиш по-сложна материя...хората,които са талантливи математици,правят теоретични изследвания,задълбочават се,преподават...но някак си да се тревожиш толкова за нашите задачи е като някой гимназист да участва в изпита след 7 клас...