inveidar написа:Някой подхвърли, че ние, учителите от провинцията, не можем да проверяваме олимпиадна математика!(С малки изключения - според него!) Доста малоумно изказване, според мен. Но пак да попитам, като комисията толкова добре проверява, защо не разкаже как човек от Русия, участвал на подборния кръг тази година, подава контестация и от 16 точки резултатът му набъбва на 32 и той става пръв?! И защо масово са променяни общите сборове от точки с по 6, 7 и повече точки? Голяма компетентност, няма що. И защо ли въобще говорите глупости и се опитвате да оправдаете по всякакъв начин едно не до там честно дело?!
inveidar написа: учителите от провинцията, не можем да проверяваме олимпиадна математика!:shock:
inveidar написа:Някой подхвърли, че ние, учителите от провинцията, не можем да проверяваме олимпиадна математика!(С малки изключения - според него!) Доста малоумно изказване, според мен.
Гост написа:inveidar написа:Някой подхвърли, че ние, учителите от провинцията, не можем да проверяваме олимпиадна математика!(С малки изключения - според него!) Доста малоумно изказване, според мен. Но пак да попитам, като комисията толкова добре проверява, защо не разкаже как човек от Русия, участвал на подборния кръг тази година, подава контестация и от 16 точки резултатът му набъбва на 32 и той става пръв?! И защо масово са променяни общите сборове от точки с по 6, 7 и повече точки? Голяма компетентност, няма що. И защо ли въобще говорите глупости и се опитвате да оправдаете по всякакъв начин едно не до там честно дело?!
Проверете си източниците, че май сте се предоверили доста евтино. Участниците от Русия са неофициални и не подават контестации. А това за масовата промяна ми изглежда направо смешно (като откритието за причината американците да печелят купища медали - поне да го бяха "издали" на техните си математици, че да бият Китай поне веднъж).
inveidar написа: Много ви е лесно да замазвате истината, бе! Не е вярно и толкова. То така е най-лесно. Кажете тогава колко контестации са подадени и с колко точки са вдигнати резултатите на всеки, подал контестация. Вярно ли е за ученика от Русия(оплакване, питане или контестация - все тази)?
Гост написа:Ха,смейте се на изказването за американците,ама това и трябва на математиката в България-дисциплина...
Гост написа:[tex]a_2.a_3........a_n=1[/tex] ----> [tex]a_3[/tex]
Xixibg написа:[tex]a_2.a_3......a_n=1 <=>\pro_{i=2}^{n}a_i = 1[/tex]
Назад към Състезания за 9 - 12 клас
Регистрирани потребители: Google [Bot]