Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

ОЛИМПИАДА НА САЙТА 10-12 КЛАС!!!

Re: ОЛИМПИАДА НА САЙТА 10-12 КЛАС!!!

Мнениеот ins- » 06 Май 2010, 13:35

С развитието на постовете идеята за олимпиада на сайта се опорочи. За да тръгнат нещата - предлагам постовете с коментари да се отделят в отделна тема, а задачите и решенията да останат в тази.
Аз също нямах време и не взех участие, за което съжалявам.
Задачи 1 и 2 не ми харесаха, не знам защо, но това си е мое мнение и може да не се взима в предвид, защото всяка една задача отразява положен труд и вложени усилия и събирането на подходящи задачи не е лесно.
Инициативата за олимпиадата е похвално нещо. Кога ще можем да видим решенията?
Аватар
ins-
Математик

Рейтинг: 254

Мнениеот martin123456 » 07 Май 2010, 09:34

Аз съжалявам, че коментирах, най вече понеже същата тема ще се използва за следващите задачи и за решенията, а сега стана много обширна с други неща. Ако искаме всички, можем да предложим на админа да ни изтрие постовете..?
martin123456
Математик

Рейтинг: 92

Мнениеот Станислав » 07 Май 2010, 10:46

Нямам нищо против ;]
Станислав
Напреднал

Рейтинг: 1

Мнениеот ganka simeonova » 08 Май 2010, 18:41

ins- написа:Задачи 1 и 2 не ми харесаха, не знам защо, но това си е мое мнение и може да не се взима в предвид, защото всяка една задача отразява положен труд и вложени усилия и събирането на подходящи задачи не е лесно.
Инициативата за олимпиадата е похвално нещо. Кога ще можем да видим решенията?

Всеки си има любими дялове от математиката. На мен ми харесаха точно 1, 2, и 5. Май най- вече 5 :) и тях реших. Честно казано, хич ме няма по ТЧ :oops: :D
Но е хубаво да се пускат всякакви задачи. Аз лично предпочитам да реша само и една, но това решение да ме изкефи :)
ganka simeonova

Предишна

Назад към Състезания за 9 - 12 клас