Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Материали със задачи от минали години на изпити за ВУЗ

Материали със задачи от минали години на изпити за ВУЗ

Мнениеот Гост » 21 Май 2020, 23:09

Здравейте, приятели, предстоят ми кандидатстудентски изпити, а предполагам и на други хора от форума. Понеже нежевднъж именно тук съм получавал изклчителна помощ във връзка с подготовката ми, имам една молба: ще съм много благодарен на всеки, който ми препоръча, прати сайт/линк/материали със задачи от минали години на изпити в различни ВУЗОВЕ-без да броим официалните сайтове на самите университети, защото там съм ги прегледал вече.
Отново благодаря, наистина е жавно за мен !
Гост

Re: Материали със задачи от минали години на изпити за ВУЗ

Мнениеот S.B. » 23 Май 2020, 09:27

Гост написа:Здравейте, приятели, предстоят ми кандидатстудентски изпити, а предполагам и на други хора от форума. Понеже нежевднъж именно тук съм получавал изклчителна помощ във връзка с подготовката ми, имам една молба: ще съм много благодарен на всеки, който ми препоръча, прати сайт/линк/материали със задачи от минали години на изпити в различни ВУЗОВЕ-без да броим официалните сайтове на самите университети, защото там съм ги прегледал вече.
Отново благодаря, наистина е жавно за мен !

Здравейте,
Аз съм публикувала доста теми от кандидатстудентски изпити в раздел "Кандидат студенти".Всички те имат заглавие "Конкурс..." в което е посочена годината и ВУЗ в който е дадена тази тема.Мисля,че не е трудно да ги намерите.
Никой любовен роман не е разплакал толкова много хора,колкото учебникът по математика.
Ако нещо мърда - това е биология,ако мирише -това е химия,ако има сила - това е физика,а ако нищо не разбираш - това е математика
Аватар
S.B.
Математик

Рейтинг: 5324

Назад към Състезания за 9 - 12 клас