martosss написа:Успех и от мен, аз имам 6.00 в СУ, но все пак не пречи да засенча останалите и на това състезаниепоне сега ще мога да се меря с даскалите
martosss написа:Успех и от мен, аз имам 6.00 в СУ, но все пак не пречи да засенча останалите и на това състезаниепоне сега ще мога да се меря с даскалите
martosss написа::D е, тоя път глупаво, май ще имам 8 от 10(9-та не ми стигна времето, 8-ма съм объркал сметките явно). Другите ги получавам така.
estoyanovvd написа:martosss написа::D е, тоя път глупаво, май ще имам 8 от 10(9-та не ми стигна времето, 8-ма съм объркал сметките явно). Другите ги получавам така.
Явно още не можеш да се мериш с даскалите, щото аз ги реших всичките за два часа и половина!!! За следващите два и половина часа сигурно щях и да опиша последните шест, щото първите се решават директно!
mmqu написа:Искам да попитам нали отговорът на 8ма задача е 12, защото в брошурката, която ста дали, пише, че е 24![]()
А иначе имам 9 решени задачи
MasterZ написа:на 9 та задача получих, че радиуаса е равен на 1/2 някой друг с подобен отговор?
indy написа:mmqu написа:Искам да попитам нали отговорът на 8ма задача е 12, защото в брошурката, която ста дали, пише, че е 24![]()
А иначе имам 9 решени задачи
Oчевидно е 12!
Baronov написа:Добре, че не съм участвал, имаше да си играя да реша 9-та с вектори. Изглежда гадна, има 2 сфери.
estoyanovvd написа:Този път реших да не участвам и аз, а пък те взеха, че дадоха много лесни задачки!!! Другата година съм пак участник!!!![]()
![]()
![]()
Задачите и решенията може да свалите и отТУК!
babev58 написа:Baronov написа:Добре, че не съм участвал, имаше да си играя да реша 9-та с вектори. Изглежда гадна, има 2 сфери.
Сферите са три, Емиле
Станислав написа:В даскало излезнаха резултатите за Пловдив и съм с 30 точки, предполагам, че ще са ми достатъчни
Назад към Състезания за 9 - 12 клас
Регистрирани потребители: Google [Bot]