inveidar написа:Не ми подхвърляйте глупости от рода - толкова са ни възможностите, малка държава сме, икономиката ни е слаба, образованието ни е убито и тем подобни!
inveidar написа:Както е тръгнало, вече ще смятаме за успех влизането в Топ 20!
Има нещо сбъркано в цялата система на подготовката, подбора, стимулирането на състезателите и провеждането на състезанията и олимпиадите по математика, според мен.
Не ми подхвърляйте глупости от рода - толкова са ни възможностите, малка държава сме, икономиката ни е слаба, образованието ни е убито и тем подобни!
Казвам го с болка, а не с идеята да се заяждам с когото и да било!![]()
![]()
allier написа:Повечко бой трябва според менМного разнежена е станала подготовката. Едно време имаше шамари, ритници, крушета .... като закъснее някой или като не си реши лесните задачи.
allier написа:Повечко бой трябва според менМного разнежена е станала подготовката. Едно време имаше шамари, ритници, крушета .... като закъснее някой или като не си реши лесните задачи.
Знам, знам, спокойно. Ако не бяха по - добри от мен, нямаше да са на МОМ. Просто обичам да подхождам към всичко със самоирония и сарказъм, които в писмен формат, може би, не си проличават толкова много. Още повече, че отношението ми към постижението не е критично. Вижте ми първия пост. И имам куража да пиша за "някакви, които ме бият на състезания", не защото имам някакво негативно отношение към тях, напротив, с много от тях сме приятели. Ако исках да ги храня, нямаше да ползвам истинската си фамилия като никнеймVictoria Vassileva написа: Те са по-добри от Вас, именно в това, което се изисква на състезание- устойчивост на стрес и дисциплина на ума.
inveidar написа:Мечков, прав ли съм за Софията?!
Назад към Състезания за 9 - 12 клас
Регистрирани потребители: Google [Bot]