Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Неравенство на Бернули

Неравенство на Бернули

Мнениеот Гост » 16 Май 2012, 16:29

Здравейте, имам за университета да изготвя проект, имам избор от теми и си мисля да е за "Неравенство на Бернули".

Искам да помоля за помощ обаче, защото съм на работа и нямам време да го свърша целия, дали може някой да ми помогне с най пипкавата работа... В Word да се слагат задачите, и решенията им... много е играчка. Другите неща за лесни.

Сами проект трябва да представлява нещо като урок за "ученици" и там трябва да сложа малко теория, и задачи - 20 задачи, 10 решени и 10 нерешени. Бих искал да помоля за помощ, и ако може някой да ми даде набор от задачи, защото подръка имам няколко само, а както казах съм на работа и не знам дали ще имам време да направя всичко, а утре сутрин трябва да го предам. Благодаря много!
Гост

Re: Неравенство на Бернули

Мнениеот Гост » 16 Май 2012, 20:42

Пич, 500 лева, ще си купя всички изпити в университета, ти за курсова работа, ми искаш толкова -хахахах! Осъзнай се, моля за помощ ......
Гост

Мнениеот Гост » 16 Май 2012, 22:48

Гост написа:Пич, 500 лева, ще си купя всички изпити в университета, ти за курсова работа, ми искаш толкова -хахахах! Осъзнай се, моля за помощ ......

т.е. - искаш да се направиш на тарикат и да минеш на аванта :)
Гост

Мнениеот Гост » 16 Май 2012, 22:54

Гост написа:
Гост написа:Пич, 500 лева, ще си купя всички изпити в университета, ти за курсова работа, ми искаш толкова -хахахах! Осъзнай се, моля за помощ ......

т.е. - искаш да се направиш на тарикат и да минеш на аванта :)

Аз не съм казал, че искам да мина аванта. Както и да е. Бегай си играй некаде, че в интерес на истина ми пречиш тука.
Гост

Мнениеот Гост » 17 Май 2012, 10:16

Вместо да се занимаваш с глупости - по-добре си свърши работата, но не съм аз човекът, който трябва да ти дава съвети. Сам трябваше да се сетиш. Според мен, това е доволно безсмислен разговор и няма да участвам повече в него.
Гост

Назад към Неравенства