inveidar написа:Приятелю, ти разбирш ли си това което пишеш?! Или дописваш?! В първото си решение пишеш, че R е цяло положително, после като ти казва човек, че може и да не е, ти пишеш, че няма значение. Не искам да те питам още неща, защото пак ще започнеш да замазваш!!! Остани си със здраве и си пий хапчетата редовно.
Гост написа:inveidar написа:Приятелю, ти разбирш ли си това което пишеш?! Или дописваш?! В първото си решение пишеш, че R е цяло положително, после като ти казва човек, че може и да не е, ти пишеш, че няма значение. Не искам да те питам още неща, защото пак ще започнеш да замазваш!!! Остани си със здраве и си пий хапчетата редовно.
Твоето мнение за моите хапчета не ме вълнува, има си компетентни лица при които ходя за да знам по колко и кога да ги пия.
Коментар по тази тема повече не ми е нужен, нито съвет. Вече имам мнението на доста по умни хора. На теб ти е ясна математиката колкото да ходиш до бакалията да си купуваш зеле. и това ти стига. Не ти стига култура и възпитание, това вече и от бакалия не можеш си купи. Там нещата опират до първите седем години. Не ме е страх от критики, страх ме е само от прости хора. Но уви няма как да ги избегнеш както се вижда.
Купи си едни книжки етика на общуване нужни са ти.
inveidar написа:
Хайде обясни ми ясно и просто как R първо в това доказателство дето е на снимката допускаме, че е цяло положително число, а после, няколко поста по-нагоре, казваш, че може и да не е. Но това не е толкова голяма болка за умиране. По-лошото е, че ако R не е цяло положително, то следващото оградено в червено не е вярно. R спокойно може да бъде [tex]\frac{1}{8 }[/tex], примерно, и n ще ти е цяло положително число и то 16. Така ли е? Следователно, за да ти върви доказателството, трябва наистина R да ти е цяло положително, а това изобщо не е вярно. Щом не е вярно това означава, че твоето доказателство е ГРЕШНО, а не друго.
За да видиш цялата картинка, цъкни с ляв клавиш на мишката, когато курсорът е върху нея.
Гост написа:Наистина ли си мислиш, че си в състояние да откриеш топлата вода?Тази теорема хората се опитват да я докажат с "елементарни средства" от 300-400 години и не са успели, въпреки че има разни награди от типа на 1 милион $, тъй че шансът точно ти да сполучиш е нулев.
ПП: И си оправи правописа. Ужасен е.
Гост написа:Теоремата е доказана 1996 година от Andrew Wiles, и човека е взел парите. Така че този мотив не ме амбицира.
След него има още дузина доказателства на теоремата...
Гост написа:Проблемът е, че решението ти е брутално грешно. Толкова безумно, че не знам откъде да започна.
grav написа:Гост написа:Теоремата е доказана 1996 година от Andrew Wiles, и човека е взел парите. Така че този мотив не ме амбицира.
След него има още дузина доказателства на теоремата...
Аз не съм чувал за нито едно, ти дозина знаеш! Би ли посочил няколко. Разбира се такива, като твоето, не се борят. За да бъде доказателсво, не трябва да има грешки.
Гост написа: От досегашните си коментари тук единственото което разбрах е че елементарните решения са трудно разбираеми.
grav написа:Гост написа: От досегашните си коментари тук единственото което разбрах е че елементарните решения са трудно разбираеми.
Няма известни елементарни решения, поне за сега. Има само едно известно решение. Може би две, съвсем скоро се появи доказтелство на АВС-хипотезата, и ако е коректно ще даде и друго доказателство. Ти спомена, че имало дозина, хайде покажи няколко.
Гост написа:Гост написа:Или съм прав или греша.
грешиш
drago написа:Митко,
не се занимавай с това, смятам че не е здравословно.
Ако ти харесва математиката, в зависимост от знанията които имаш, има много други неща, с които можеш да се забавляваш.
За това, с което си се хванал се искат много задълбочени математически познания.
Колкото до "твоето решение"- не мога да го разбера, а и смятам ,че това е загуба на време...
Гост написа:Твърдиш, че [tex]a=b^{\frac{1}{n}}[/tex] може да е изпълнено за положителни а и б, само ако [tex]\frac{1}{n}[/tex] е цяло. Какво става при а=2 и б=8 и n=3. 1/3 не е цяло, а пък [tex]2=8^{\frac{1}{3}}[/tex].
Регистрирани потребители: Google Adsense [Bot], Google [Bot], peyo