[quote="Гост]Няма известни елементарни решения, поне за сега. Има само едно известно решение. Може би две, съвсем скоро се появи доказтелство на АВС-хипотезата, и ако е коректно ще даде и друго доказателство. Ти спомена, че имало дозина, хайде покажи няколко.[/quote]
Елементарни решения няма нито едно до сега , има вариянти на решения, надявам се моето да бъде признато за такова имам 20 дневен срок в който чакам експернтното решение ( и затова е превода ми) пратих го за оценка, оценката минава на два етапа , първо проверяват за технически грешки и грешки в логиката на тезата, този етап минах, сега следва проверка от три независими групи математически специалисти. Сега не мога да ти кажа нищо, но аз съм достоен човек и си държа на думата мнението им ще публикувам тук каквото и да е.
Ако от тук някой ме убеди достатъчно аргументирано разбира се че съм в грешка. Не с израза ГРЕШИШ - спирай.
За сега нямам съмнение в тезата си, когато получа експертната оценка.
Обещавам на всички тук които обърнаха внимание, че ще знаят истината.
Аз съм от Стара Загора представих го тук в града на математици 70 на 40 са в полза на това, че се съмняват в 100 процентово доказване на това че е валидно за всички числа. 5 човека от които 3-ма се съмняват двама са съгласни. Е естествено аз съм за двамат но винаги има но щом не са всички.
Иначе самото доказателство се гради на на допущане на обратното твърдение, ще ти кажа и къде са съмненията им
аз правя полагане на
а2+в2 = K - това без съмнение може да бъде допуснато
и
аn + bn = Т
като допущам обратното твърдение за (an) и (вn ) тоест че съществува поне една двойка такива цели положителни числа, които са решение на уравнението.
an+bn=cn
Съмненията са дали мога да направя такова допущане.
съмненията съм ги сложил и в доказателството примера с
(18+17*\sqrt{2}) на трета+(18-17*\sqrt{2})на трета общия им сбор е цяло положително число
за мен всички възможни варианти на подобни числа се изключват от самото условие на теоремата на ферма и смятам че не са интерес на доказване , тъй като
18-17*\sqrt{2})на трета е равно на отрицателно число
Ако мога да правя такива допущания то тогава решаването на простото уравнение
(не следвам целия ред от формули надявам се че си ги гледал)
К=Т на степен 2/n
и намирането на неговите решения е елементарно, очевадно е че те са само две , за първа и втора степен, за да бъде Т цяло положително число.
Но нека не дъвча повече това че ми омръзна

имам 20 дни след това ще публикувам мнението им каквото и да е. За да приключим дебатите. Или съм прав или греша. няма средно положение.
Всъщност ако има одобрение решението ще се публикува и от тях.[/quote]
Пич и аз съм от Стара Загора ... Но заради такива като тебе се срамувам да си призная, че съм оттам ...

Как мислиш - според теб излагаш ли се ?

Спри да пишеш и да се излагаш моля ти се искрено ... Само защото от нашия град напр има доста по-добри математици от теб и не се държат като теб - имена няма да ти изброявам ... (достатъчно е да си чувал за Свтлозар Дойчев, Николай Белухов,Любомир Любенов, аз дори няма да се слагам, защото съм доста "малък" в сравнение с горните изброени, първия от които е ВЕЛИКАН в Теория на Числата ама наистина и не успя да докаже Ферма

въпреки че се пробва ...)