Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Теорема на Ферма , доказателството е от мен

Re: Теорема на Ферма , доказателството е от мен

Мнениеот Гост » 14 Фев 2013, 09:25

grav написа:Все още не си отговорил на втория пост на тази страница. Ето го

Гост написа:Твърдиш, че [tex]a=b^{\frac{1}{n}}[/tex] може да е изпълнено за положителни а и б, само ако [tex]\frac{1}{n}[/tex] е цяло. Какво става при а=2 и б=8 и n=3. 1/3 не е цяло, а пък [tex]2=8^{\frac{1}{3}}[/tex].

Нямам такова твърдение !!!
ТВЪРДЯ че:

ако К и Т са цели положителни числа предполагаемо, и за тях е в сила равенството

К=Т на степен 2/n ................. а не 1/n има огромна разлика в степените !!!!
за степени от вида 2/n при n цяло положително число, единствените цели положителни стойности на 2/n са числата 1 и 2
по простата причина че делимото 2 в дробта 2/n е просто число което се дели единствено на 1 и на себе си, следователно решенията на 2/n
са единица и двойка за да бъде степента цяло положително число
Гост

Мнениеот grav » 14 Фев 2013, 10:35

Гост написа:Нямам такова твърдение !!!
ТВЪРДЯ че:

ако К и Т са цели положителни числа предполагаемо, и за тях е в сила равенството

К=Т на степен 2/n ................. а не 1/n има огромна разлика в степените !!!!
за степени от вида 2/n при n цяло положително число, единствените цели положителни стойности на 2/n са числата 1 и 2
по простата причина че делимото 2 в дробта 2/n е просто число което се дели единствено на 1 и на себе си, следователно решенията на 2/n
са единица и двойка за да бъде степента цяло положително число

Именно твърдиш, че ако K и T са цели и [tex]K=T^{\frac2n}[/tex], то 2/n трябва да е цяло. Но това не е вярно, например [tex]4=8^{\frac23}[/tex].
grav
Математиката ми е страст

Рейтинг: 370

Мнениеот georgi111 » 14 Фев 2013, 18:51

[quote="Гост]Няма известни елементарни решения, поне за сега. Има само едно известно решение. Може би две, съвсем скоро се появи доказтелство на АВС-хипотезата, и ако е коректно ще даде и друго доказателство. Ти спомена, че имало дозина, хайде покажи няколко.[/quote]

Елементарни решения няма нито едно до сега , има вариянти на решения, надявам се моето да бъде признато за такова имам 20 дневен срок в който чакам експернтното решение ( и затова е превода ми) пратих го за оценка, оценката минава на два етапа , първо проверяват за технически грешки и грешки в логиката на тезата, този етап минах, сега следва проверка от три независими групи математически специалисти. Сега не мога да ти кажа нищо, но аз съм достоен човек и си държа на думата мнението им ще публикувам тук каквото и да е.
Ако от тук някой ме убеди достатъчно аргументирано разбира се че съм в грешка. Не с израза ГРЕШИШ - спирай.
За сега нямам съмнение в тезата си, когато получа експертната оценка.
Обещавам на всички тук които обърнаха внимание, че ще знаят истината.

Аз съм от Стара Загора представих го тук в града на математици 70 на 40 са в полза на това, че се съмняват в 100 процентово доказване на това че е валидно за всички числа. 5 човека от които 3-ма се съмняват двама са съгласни. Е естествено аз съм за двамат но винаги има но щом не са всички.

Иначе самото доказателство се гради на на допущане на обратното твърдение, ще ти кажа и къде са съмненията им
аз правя полагане на

а2+в2 = K - това без съмнение може да бъде допуснато
и

аn + bn = Т
като допущам обратното твърдение за (an) и (вn ) тоест че съществува поне една двойка такива цели положителни числа, които са решение на уравнението.
an+bn=cn
Съмненията са дали мога да направя такова допущане.
съмненията съм ги сложил и в доказателството примера с
(18+17*\sqrt{2}) на трета+(18-17*\sqrt{2})на трета общия им сбор е цяло положително число
за мен всички възможни варианти на подобни числа се изключват от самото условие на теоремата на ферма и смятам че не са интерес на доказване , тъй като

18-17*\sqrt{2})на трета е равно на отрицателно число

Ако мога да правя такива допущания то тогава решаването на простото уравнение
(не следвам целия ред от формули надявам се че си ги гледал)
К=Т на степен 2/n
и намирането на неговите решения е елементарно, очевадно е че те са само две , за първа и втора степен, за да бъде Т цяло положително число.
Но нека не дъвча повече това че ми омръзна :D имам 20 дни след това ще публикувам мнението им каквото и да е. За да приключим дебатите. Или съм прав или греша. няма средно положение.

Всъщност ако има одобрение решението ще се публикува и от тях.[/quote]

Пич и аз съм от Стара Загора ... Но заради такива като тебе се срамувам да си призная, че съм оттам ... :) Как мислиш - според теб излагаш ли се ? :) Спри да пишеш и да се излагаш моля ти се искрено ... Само защото от нашия град напр има доста по-добри математици от теб и не се държат като теб - имена няма да ти изброявам ... (достатъчно е да си чувал за Свтлозар Дойчев, Николай Белухов,Любомир Любенов, аз дори няма да се слагам, защото съм доста "малък" в сравнение с горните изброени, първия от които е ВЕЛИКАН в Теория на Числата ама наистина и не успя да докаже Ферма :) въпреки че се пробва ...)
Аватар
georgi111
Фен на форума

Рейтинг: 114

Мнениеот georgi111 » 14 Фев 2013, 18:55

Лелелеле ... Я си признай кой ти преподава по математика ? Дано само не учиш в езиковата и Любо да не ти преподава ... Лощо няма, пробвал си се да направиш нещо ... Но страшното е , че си вярваш - лошо няма ... Човек се учи докато е жив и допуска грешки докато е жив, важното е да се градира и да се развива ... Но с твоите изказвания ... Съжалявам ама ми се струва, че пушиш някаква евтина трева дето я продават в езиковата ;)
Аватар
georgi111
Фен на форума

Мнениеот georgi111 » 14 Фев 2013, 19:46

Нали искаш мнение. Колегата ти показа, че оттука ти куца :[tex]K=(T)^{2/n}[/tex] - има много числа [tex]n[/tex]за които куца (не само 1 и 2 са решения) ... Ще предизвикаш ехидни усмивки на проверяващите комисии. А сега конструктивно : Да доразвием твоята грешна идея.Нека [tex](K,T)=D[/tex].Тогава [tex]K=D.K_1,T=D.T_1,(K_1,T_1)=1[/tex]. Даденото се записва като :[tex]K^{n-2}.K_1^2=T_1^2[/tex], [tex](K_1,T_1)=1[/tex]. Поради [tex]n \gt 2[/tex], следва, че [tex]K_1 | T_1[/tex] и оттук [tex]K_1=1(K_1 \lt T_1)[/tex]. Тогава [tex]K=D[/tex] и даденото се записва като [tex]D^{n-2}=T_1^2[/tex]
Аватар
georgi111
Фен на форума

Мнениеот Гост » 15 Фев 2013, 11:00

Но от последното [tex]D^{n-2}=T_1^2(*)[/tex] имаме 2 случая :
1 случай) [tex]n=2n_1[/tex]. Тогава [tex]T_1=D^{n_1-1}, K=D, T=D^n_1[/tex]. Замествайки в твоята система имаме :
[tex]a_k^{2n_1} + b_k^{2n_1}=D^{n_1}[/tex]
[tex]a_k^2+b_k^2=D[/tex]
от последните 2 ползвайки Нютоновия бином стигаме до противоречие за цели положителни [tex]a_k,b_k[/tex]
1 случай) [tex]n=2n_1+1[/tex]. Tогава от (*) лесно следва, че [tex]D=S^2=K,T_1=S^{n-2},T=S^n[/tex]. Замествайки в твоята система имаме :
[tex]a_k^{2n_1+1} + b_k^{2n_1+1}=S^{2n_1+1}[/tex]
[tex]a_k^2+b_k^2=S^2[/tex]
От първото от тях лесно имаме [tex]a_k+b_k | S, S=S_1(a_k+b_k)[/tex]. Замествайки във второто получаваме : [tex](a_k+b_k)^2.(1-S_1^2)=2a_k.b_k[/tex], което влече [tex]S_1=1, a_k=b_k=0[/tex], което е невъзможно. Може би се питаш къде сега е грешката в цялата галимация? Ще ти отговоря: Тя тръгва от ето това ти допускане: съществува индекс [tex]k[/tex], така че:
[tex]a_k^2 + b_k^2=c_k^2[/tex]
[tex]a_k^n+b_k^n=c_k^n[/tex],
ТОВА В ОБЩИЯ СЛУЧАЙ НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ СЛУЧВА ЗА ЕДИН И СЪЩ ИНДЕКС к.........
Гост

Мнениеот georgi111 » 15 Фев 2013, 11:28

Между другото идеята ти като замисъл не е лоша :) ... Остава да се докаже в случая , когато допуснеш, че има индекс [tex]k[/tex] за който а е в сила :
[tex]a_k^2+b_k^2=c_k^2[/tex], то няма индекс [tex]l[/tex] за който а е в сила :
[tex]a_l^n+b_l^n=c_l^n[/tex], при [tex]n \gt 2[/tex]. Но това в общия случай не е никак лесна задачка.
Аватар
georgi111
Фен на форума

Мнениеот drago » 15 Фев 2013, 16:19

Георги, трябва повече медитация, за да разбереш Митака. Вместо да изпадаш в местен шовинизъм, бягай при аверите на Любо от ваш'та езикова да те черпят нещо от техните и всичко ще ти се проясни. :lol: :lol: :lol:
Митко, не знам дали ще ти признаят "доказателството", но повече шанс имаш да пробиеш в Холивуд, като го преработиш за сценарий. Нещо като "Матрицата". И без това вътре има достатъчно матрици и индекси, направо ще пасне! Мога да ти дам безплатно някои идеи.
Примерно: тръгват надписите и главния герой(тип Бегъзи Музовски) се приближава с тихи стъпки, като върти неистово едно кубче на Рубик. На неговите цветни страни са написани всички n-ти степени на всички числа!! Изведнъж той изпуска кубчето, което в забавен каданс пада на мраморния под и се пръска на всички посоки. Три от неговите n-ти степени се подреждат във въздуха и ... о ужас... образуват едно решение на уравнението на Ферма! В този момент лъвът на Метро Голдън Майер отваря паст, изревава и... поглъща като гладно куче пържола летящите малки кубчета и т.н. и т.н все в този дух!
drago
Математик

Рейтинг: 518

Мнениеот Гост » 15 Фев 2013, 16:49

О не мерси аз трева не пуша ... Не беше с цел заяждане ... Но всеки говори на момчето къде и защо бърка и все едно че нищо не му е казано и затова изби натам разговора ... То това дето той доказва в случая в който го доказва може да стане много просто и без моите "пилотажи" с делимости. Т.е. да се докаже, че питагоровите тройки не са решение на н-тите степени - ами какво става с тройките дето не са питагорови ;) за тях нищо не може да кажем... То е почти очевидно че не са ... Примитивните решения на [tex]a_k^2+b_k^2=c_k^2[/tex] се дават с формулите:[tex]a_k=p^2-q^2, b_k=2pq, c_k=p^2+q^2[/tex], където [tex]p \gt 1,q \gt 1[/tex] са взаимно прости естествени числа от различна четност. Заместваме в Митковото 2ро уравнение: [tex]a_k^n + b_k^n=c_k^n[/tex] и получаваме : [tex](p^2-q^2)^n+(2pq)^n=(p^2+q^2)^n[/tex] - откъдето [tex]p|q, q|p[/tex]-противоречие с това, че са взаимно прости.
Гост

Мнениеот drago » 15 Фев 2013, 19:38

Георги, за да се докаже това няма нужда от никакви делимости. От дърветата не виждаш гората. То е вярно и за произволни положителни числа.
Нека [tex]a^2+b^2=c^2[/tex] и нека [tex]n>2[/tex] (няма нужда да са цели). Имаме:

[tex]c^n=(c^2)^{n/2} = (a^2+b^2)^{n/2} > a^n+b^n[/tex].

Тук използваме един частен случай от неравенството на Минковски. При [tex]\alpha >1, x,y>0[/tex] имаме [tex](x+y)^{\alpha}>x^{\alpha} + y^{\alpha}[/tex].
drago
Математик

Рейтинг: 518

Мнениеот grav » 15 Фев 2013, 19:48

Начина по който го е написал е неразбираем, сигурен съм, че и той не знае какво точно е имал предвид. Но така както аз го разбирам разсъждението му е следното. Няколко ненужни таблици, нека имаме решение [tex]a^n+b^n=c^n[/tex]. Разглеждаме питагорова тройка със същото це т.е. [tex]u^2+v^2=c^2[/tex], от тук [tex](u^2+v^2)=(a^n+b^n)^{\frac2n}[/tex]. Следователно 2/n е цяло. Това, че използва едни и същи букви и индекси е защото си мисли, че е ясно какво има предвид и пести означения. Може и да греша и да има съвсем различно нещо предвид.
grav
Математиката ми е страст

Мнениеот Гост » 06 Мар 2013, 12:18

inveidar написа:
Митко Донев написа:Да има разбира се, вчера получих потвърждение че доказателството ще се публикува във две от най големите списания за математика едното е Annals of Mathematics както и в Оpen sciencе Repositori.
От там получих други мнения за болестта си :)) от които определено съм доста доволен

Обади се като ти ги публикуват.

Обещах, че каквото и да отговорят ще те уведамя, отговора е - Теоремата е вярно доказана и ще бъде публикувана !!!

Flag this messageAccepted: A Demonstration of The Fermat's TheoremMonday, March 4, 2013 9:18 PMFrom: "Open Science Repository" <research@open-science-repository.com>Add sender to ContactsTo: "Mitko Donev" <donevmitko@yahoo.com>Dear author

Your paper titled "A Demonstration of The Fermat's Theorem" has been accepted for publication in the Open Science Repository.
Production will start in few days and you will be notified as soon as the paper is live.
Thank you very much.

Best regards

Authors Relations
research@open-science-repository.com
Open Science Repository
---------
Useful links:
Instructions on how to prepare your paper
Pricing policy
Submit online
---------
Гост

Мнениеот Гост » 06 Мар 2013, 12:27

drago написа:Георги, трябва повече медитация, за да разбереш Митака. Вместо да изпадаш в местен шовинизъм, бягай при аверите на Любо от ваш'та езикова да те черпят нещо от техните и всичко ще ти се проясни. :lol: :lol: :lol:
Митко, не знам дали ще ти признаят "доказателството", но повече шанс имаш да пробиеш в Холивуд, като го преработиш за сценарий. Нещо като "Матрицата". И без това вътре има достатъчно матрици и индекси, направо ще пасне! Мога да ти дам безплатно някои идеи.
Примерно: тръгват надписите и главния герой(тип Бегъзи Музовски) се приближава с тихи стъпки, като върти неистово едно кубче на Рубик. На неговите цветни страни са написани всички n-ти степени на всички числа!! Изведнъж той изпуска кубчето, което в забавен каданс пада на мраморния под и се пръска на всички посоки. Три от неговите n-ти степени се подреждат във въздуха и ... о ужас... образуват едно решение на уравнението на Ферма! В този момент лъвът на Метро Голдън Майер отваря паст, изревава и... поглъща като гладно куче пържола летящите малки кубчета и т.н. и т.н все в този дух!

Не знам сега какава паст ще отворите, но обещах че след като мине оценката на теоремата ще публикувам мнението на комисиите каквото и да е то ВЯРНА ИЛИ НЕВЯРНА - Оказа се че доказателството е ВЯРНО, но още не сте дораснали да го разберете , така че прозявките на лъва от Метро Голдън Майер няма да бъдат скучно самотни ето Ви уведомителното писмо , до няколко дни ще бъде публикувана така че не се прозявайте ами учете математиката :))

Flag this message Accepted:
A Demonstration of The Fermat's TheoremMonday, March 4, 2013 9:18 PMFrom: "Open Science Repository" <research@open-science-repository.com>
Add sender to ContactsTo: "Mitko Donev" <donevmitko@yahoo.com>

Dear author
Your paper titled "A Demonstration of The Fermat's Theorem" has been accepted for publication in the Open Science Repository.
Production will start in few days and you will be notified as soon as the paper is live.
Thank you very much.

Best regards

Authors Relations
Open Science Repository
---------
Useful links:
Pricing policy
Submit online
---------
Гост

Мнениеот Гост » 06 Мар 2013, 12:36

Тези гастролиращи трупи (гости) много ги харесвам!!!! Само не разбрах, къде е админът.. Тези дни, толкова простотии се написаха, че направо ми се повдига, като чета...
Ти бе, гост, незнайно кой си, от къде си и прочие, появяваш се, пишеш глупости и хулиш!
Да ти предложа нещо:
1) Когато " по- умните" хора предложат официално мнението си, публикувай го. Няма лошо.
Инвейдър може и да си купува зеле, в което няма лошо ( вкусно си е), но ти драги (драга) не можеш му стъпи на малкото пръстче!!!![/quote]

Не знам кой на какво пръстче може да стъпи сега :)) !!!

Обещах, че каквото и да бъде мнението на комисията за оценка на верността на доказателството ще го публикувам тук а то е - ТЕОРЕМАТА Е ВЯРНО ДОКАЗАНА и се приема за публикация !!!!

Flag this message Accepted:
A Demonstration of The Fermat's TheoremMonday, March 4, 2013 9:18 PMFrom: "Open Science Repository" <research@open-science-repository.com>
Add sender to ContactsTo: "Mitko Donev" <donevmitko@yahoo.com>

Dear author
Thank you very much.

Best regards

Authors Relations
Open Science Repository
---------
Useful links:
Pricing policy
Submit online
---------

0
Гост

Мнениеот grav » 06 Мар 2013, 13:53

Гост написа:Обещах, че каквото и да отговорят ще те уведамя, отговора е - Теоремата е вярно доказана и ще бъде публикувана !!!

Не, отговора е: статията е приета за публикация. Нищо не се казва за вярно доказателство. А това, че те публикуват всичко си е тяхно право.
grav
Математиката ми е страст

Мнениеот inveidar » 06 Мар 2013, 18:56

Е то аз това му го казах отдавна, ама той не се разбира от дума! А по последните му изцепки мога само да кажа: Митко, доказателството ти е ГРЕШНО!!! Ще го разбереш много скоро след като ти публикуват статията.
По-добре малко акъл, но навреме!!!
Аватар
inveidar
Математик

Рейтинг: 689

Мнениеот Гост » 11 Мар 2013, 10:05

inveidar написа:Е то аз това му го казах отдавна, ама той не се разбира от дума! А по последните му изцепки мога само да кажа: Митко, доказателството ти е ГРЕШНО!!! Ще го разбереш много скоро след като ти публикуват статията.

http://www.open-science-repository.com/ ... eorem.html

Публикувано е не само там , можеш да го видиш вече :)) Там грешни неща не публикуват !!! Има 40 дневен период в който няколко независими комисии, оценят материала дали е верен и ако не става културно ти отказват. Има си стандартна процедура за публикация и хората я спазват :)) Обаче на мен не ми ОТКАЗАХА :))
Гост

Мнениеот Гост » 11 Мар 2013, 10:12

inveidar написа:Е то аз това му го казах отдавна, ама той не се разбира от дума! А по последните му изцепки мога само да кажа: Митко, доказателството ти е ГРЕШНО!!! Ще го разбереш много скоро след като ти публикуват статията.

ЕТО И ОЩЕ НЯКОЛКО МЕСТА КЪДЕТО Е ПУСНАТА ПУБЛИКАЦИЯТА поради ГРЕШЕН интерес :)))

Cite this paper
APA

Donev, M. (2013). A Demonstration of the Fermat’s Theorem. Open Science Repository Mathematics, Online(open-access), e70081937. doi:10.7392/Mathematics.70081937

MLA

Donev, Mitko. “A Demonstration of the Fermat’s Theorem.” Open Science Repository Mathematics Online.open-access (2013): e70081937. Web. 8 Mar. 2013.

Chicago

Donev, Mitko. “A Demonstration of the Fermat’s Theorem.” Open Science Repository Mathematics Online, no. open-access (March 8, 2013): e70081937. http://www.open-science-repository.com/ ... eorem.html.

Harvard

Donev, M., 2013. A Demonstration of the Fermat’s Theorem. Open Science Repository Mathematics, Online(open-access), p.e70081937. Available at: http://www.open-science-repository.com/ ... eorem.html.

Science

1. M. Donev, A Demonstration of the Fermat’s Theorem, Open Science Repository Mathematics Online, e70081937 (2013).

Nature

1. Donev, M. A Demonstration of the Fermat’s Theorem. Open Science Repository Mathematics Online, e70081937 (2013).
Гост

Мнениеот grav » 11 Мар 2013, 13:22

Аглийския ти е под всякаква критика. Факта, че не са те накарали да напишеш текста грамотно, нито са го редактирали, показва че никой дори и не го е поглеждал. И че стандартите там са изключително ниски, по-точно никакви.

Искам да подчертая, че не става дума за правописна грашка тук и там, или че си пропуснал някоя запетайка или опредлителен член. Става дума за абсолютно некохерентен текст. Дори името на Диофант си сбъркал!

Не се заблуждавай, че са го проверили и е правилно.
grav
Математиката ми е страст

Мнениеот Гост » 11 Мар 2013, 14:09

grav написа:Аглийския ти е под всякаква критика. Факта, че не са те накарали да напишеш текста грамотно, нито са го редактирали, показва че никой дори и не го е поглеждал. И че стандартите там са изключително ниски, по-точно никакви.

Искам да подчертая, че не става дума за правописна грашка тук и там, или че си пропуснал някоя запетайка или опредлителен член. Става дума за абсолютно некохерентен текст. Дори името на Диофант си сбъркал!

Не се заблуждавай, че са го проверили и е правилно.

:)) Английския може да е под всякаква критика, но не и техния, редакциите са от тях, но това изобщо не ме вълнува, математиката има само един език и той е на цифрите и уравненията. Аз искам да подчертая, че видимо БЪЛГАРСКИЯ начин на мислене, демонстриран в по горния текст говори за абсолюнто некохерентно мислене и логика.
Ако имаш желание да посочиш грешка, посочи конкретно къде и какво, но не с празни думи а с математическа логика :))
Граовската логика на НАНЕ - Я мое да не съм прав ама ВУТЕ е крив и сбърканото име на Диофант няма нищо общо с математиката, дали е Диофан или Диофант (2 + 2) = 4.
Гост

Мнениеот grav » 11 Мар 2013, 14:21

Не е само английския, и математическия език покзва лоша хигиена на мисленето.

Относно грешките, в тази тема многократно беше писано за тях, но ти така и не отговори. Ето по горе съм написал това

grav написа:Начина по който го е написал е неразбираем, сигурен съм, че и той не знае какво точно е имал предвид. Но така както аз го разбирам разсъждението му е следното. Няколко ненужни таблици, нека имаме решение [tex]a^n+b^n=c^n[/tex]. Разглеждаме питагорова тройка със същото це т.е. [tex]u^2+v^2=c^2[/tex], от тук [tex](u^2+v^2)=(a^n+b^n)^{\frac2n}[/tex]. Следователно 2/n е цяло. Това, че използва едни и същи букви и индекси е защото си мисли, че е ясно какво има предвид и пести означения. Може и да греша и да има съвсем различно нещо предвид.

Ти така и не го коментира!
grav
Математиката ми е страст

Мнениеот Гост » 11 Мар 2013, 17:39

[quote="Гост"][

Не знам сега какава паст ще отворите, но обещах че след като мине оценката на теоремата ще публикувам мнението на комисиите каквото и да е то ВЯРНА ИЛИ НЕВЯРНА - Оказа се че доказателството е ВЯРНО, но още не сте дораснали да го разберете , така че прозявките на лъва от Метро Голдън Майер няма да бъдат скучно самотни ето Ви уведомителното писмо , до няколко дни ще бъде публикувана така че не се прозявайте ами учете математиката :))

[quote]
Мислех си, че идиотите вече не се занимават с математика! Да, ама не!
Гост

Мнениеот georgi111 » 29 Май 2013, 15:35

Митко хайде като си такъв гений на теория на числата ми реши ама наистина следната задачка: Да се намерят всички двойки естествени числа [tex]n,p[/tex]([tex]p[/tex]-просто), за които [tex]n^p + p^5[/tex] е точен квадрат. Ако ми я решиш ще ти дам 10 000 лв награда. Ще ти подскажа малко (7,2) е едно решение ;)
Аватар
georgi111
Фен на форума

Мнениеот georgi111 » 29 Май 2013, 15:40

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%BC%D0%B0
Ха ти и тука си го "публикувал" ... Ха пък тук : http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=12829 пише че габровец я е решил - Валентин Джуров. Трябва да се разберете кой първи я е решил ;)Иначе трябва да делите наградата
Аватар
georgi111
Фен на форума

Мнениеот georgi111 » 29 Май 2013, 16:24

Колега ти къде учиш или си учил в Стара Загора ?
Аватар
georgi111
Фен на форума

ПредишнаСледваща

Назад към Теория на числата