Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Няколко задачи по математика!

Re: Няколко задачи по математика!

Мнениеот ganka simeonova » 20 Окт 2010, 22:24

ludjov написа:Пратиха ми но не всички имам решени само Първа,Втора,Трета,Четвърта,Пета и шеста хайде вижте колко малко останаха моля ви помогнете ми не искам пак да разочаровам майка ми :(

Чист спам:) + Отрицателен вот от мен !
ganka simeonova

Мнениеот ludjov » 20 Окт 2010, 22:25

Не е спам! Просто нямам време защото брат ми иска да сяда на компютъра! Знам, че станах нахален но за мен това е много важно! Може би вие имате дете а? Как се чувствате когато всички в класа имат 6 а той 2? Моля ви помогнете защо сте такива егуисти!
ludjov
Нов

Рейтинг: 0

Мнениеот loving_math » 20 Окт 2010, 22:30

Хей, приятел... :mrgreen: Пуснал си 9 задачи, нали така.. ;) Изпратих ти на лични решенията на първите 6, после и на останалите 3, не виждам повод да ревеш.. :lol: Сядай си на задните части и се опитай да възстановиш пропуските си, че май по-дълго от описаното си боледувал..
loving_math
Напреднал

Рейтинг: 147

Мнениеот ludjov » 20 Окт 2010, 22:32

Мале какъв съм разсеян и аз! Извинявам се много не бях видял съобщението за другите три Благодаря много ! :)
ludjov
Нов

Рейтинг: 0

Мнениеот ganka simeonova » 20 Окт 2010, 22:33

ludjov написа:Не е спам! Просто нямам време защото брат ми иска да сяда на компютъра! Знам, че станах нахален но за мен това е много важно! Може би вие имате дете а? Как се чувствате когато всички в класа имат 6 а той 2? Моля ви помогнете защо сте такива егуисти!

Никак не се чувствам. Искам да мислиш, а ти не искаш!
Попитах те, кои са тези числа, които повдигнати на квадрат дават 4?
Прост въпрос.
Ако не можеш да отговориш нан него, при положение, че си в 8 клас, трудно може да ти се помогне...
ganka simeonova

Мнениеот 1089 » 21 Окт 2010, 00:56

po bezmisleni temi za otricatelno wreme prawite 30 posta. ako be6e toz edntusiazam i pri trudnite zada4i...
1089
Фен на форума

Рейтинг: 2

Предишна

Назад към 8 клас