Гост написа:Аз така си я реших.
Гост написа:mnogo se radvam, che vse poveche hora prestavat da robuvat na latex i geogebra; ne sum chel dokazatelstvoto...
Гост написа:S.B. sukrashtenie *** ?
Гост написа:mnogo se radvam, che vse poveche hora prestavat da robuvat na latex i geogebra; ne sum chel dokazatelstvoto...
ammornil написа:Гост написа:S.B. sukrashtenie *** ?
Ето затова може да се наложи да се спрат отговори от нерегистрирани потребители и да се разреши на "Гост" потребители само да започват нова тема с питане...
Като някой който прави доста грешки в този сайт и получава заслужени критики, за да се научи да вминава в сметките, бих искал да Ви посъветвам да приемате критиката като комплимент: някой го е грижа да станете по-добър в уменията си да решавате проблеми. Научете се да благодарите на такива хора, а не да ги обижате, не само в Интернет, но и в живота извън виртуалната мрежа.
Анонимността не е защита. Ние ще се ядосаме за момент, но ще ни мине, а Вие трябва да живеете със себе си всеки миг от живота си.
ammornil написа:Гост написа:mnogo se radvam, che vse poveche hora prestavat da robuvat na latex i geogebra; ne sum chel dokazatelstvoto...
Публикуването на решенията в снимки прави последващото търсене на вече дадени решения от други потенциално заинтересовани лица невъзможно.
Чертаенето в електронна среда има предимството да дава възможност за "почистване на ненужното" и "адаптиране на изгледа" когато решението покаже специфични характеристики, които не са видни в началото на решението.
Гост написа:Някой беше написал, че съм коригирал задачата, като съм приел че r1=r2 . Съгласен съм, но ако са различни май ACBD не е ромб(не съм сигурен).Може ли човека ,който го беше написал да ми изпрати своето решение (при r1 и r2-различни ), Благодаря:)
Регистрирани потребители: Google Adsense [Bot], Google [Bot]