Питам това тъй като в 8-ми клас бях по учебник на анубис и той ми се струва доста по-сложен за 8-класник отколкото сегашния ми за профилирана подготовка ,който е на Архимед?
ganka simeonova написа:Учебниците на Архимед са добри, относно методическа гледна точка и решени задачи. Но, за упражнение нямат достатъчен набор от задачи.
За ПП Анубис, Просвета и Регалия:)
Поне за мен:)
strangerforever написа: имаш ли достъп до Интернет - имаш достъп до (почти) цялата информация.
strangerforever написа:Така е, но както и да го погледнеш, в училище се преподават по-общи знания и се решават по-общи и основни задачи, независимо колко специализирано е, никой не може да се занимава с въпросите на всеки един ученик, с проблемите му и т.н., докато в Интернет търсиш това, което ти трябва, това, което искаш да научиш и да разбереш и вече информацията дори е доста тясно специализирана в много от областите, но да, разбрах ти мисълта, има какво да се научи и от учебния процес, както казах, отделям му 20 % ;р
strangerforever написа:Така или иначе, вече 20 % от знанията се придобиват от училище (преподаване, учебници) и 80 % от самоподготовка. За мен лично не е от голямо значение, какъвто и да е учебникът, никога няма да е достатъчен, а дори и да е най-лошият, имаш ли достъп до Интернет - имаш достъп до (почти) цялата информация.
Mr.G{}{}Fy написа:А относно тази информация ... Какво търсите вие в интернет т.е. в други форуми ли се ровите,търсите си задачи ли,четете теория? Ако може малко обяснения може да ми е от полза някоя препоръка и евентуално ако се ровите из сайтове търсите задачи и т.н. бихте ли казали кои са тези сайтове ? Благодаря предварително
Регистрирани потребители: Google [Bot]