Привет на всички! Никога не съм посещавала този сайт досега, но ето, че ми се наложи... та, 11 клас съм в момента и сме на раздел "Тригонометрия". Хич ме няма в тази наука, колкото и да се опитвам да разбера задачите. Наистина ми е адски трудно да ги решавам, бавно схващам, отделям значително време, но просто не ми се получават нещата. Я грешка в някоя сметка, я нещо друго... или изобщо не зацепвам как да реша задачата...
Другата седмица имам контролно върху тригонометрични задачи. Но никак не съм сигурна в себе си и се знам, че няма да се справя с това, както обикновено... Засега имам една изкарана отлична оценка, която беше върху тест и значително по-лесен материал и никак не ми се иска да я развалям. Та, въпросът ми е има ли някой тук, който съвсем добронамерено би се отзовал да ми помогне по време на контролното? Ако има такива хора, ако може да пишат, ще съм страшно благодарна и бих им върнала услугата по някакъв начин. Моля, ако ще ме нападате с негативни коментари и/или обиди, по-добре нищо не пишете.
Благодаря за отделеното време. :)

Меню