И сега въпросната г-жа по математика ни е дала няколко задачки, които трябва да решим ако искаме да завършим ..
Трябват ми до понеделник сутринта..
Давам линк на снимката, защото е големичка и разширява страницата
http://i.imgur.com/9AWNVUs.jpg
KngRoo написа:Здравейте момчета и момичета. 12-ти клас съм, уча в ПГМЕТ гр. Ловеч, но понеже учителите ни са то(ооо)лкова добри и кфалифицирани, не могат да ни научат на нищо.. Целия клас са като мен, дори всички ученици в училището ..
inveidar написа: Вие, меко казано, сте поредните абсолютно нахални и мързеливи безобразници! Аз не бих ви помогнал за нищо на света! Добре познати са ми този тип хора, които имат изключително голямо и неподплатено с нищо самочувствие, а когато им опре яйцето до задника правят всичко възможно да изкарат някой друг виновен за собствената си бездарност! Горко на тази държава с такава напаст, да не кажа сган!![]()
![]()
Гост » Пет Апр 25, 2014 6:54 am Пет Апр 25, 2014 2:54 am беше точен - KngRoo автоматично отряза по-голямата част от тук пишещите и намали шансовете си поне с 80%.Гост написа:Като знаеш да ...
inveidar написа:В нормалните държави по света хората гледат първо да са добре те, после семейството, после училището, после града и най-накрая държавата, защото ако ти не си добре, няма да е добре и семейството и всичко останало.
Назад към 12 клас - помогнете ми с домашното по математика
Регистрирани потребители: Google [Bot]