Гост написа:Не мога да го опиша.
S.B. написа:Гост написа:Не мога да го опиша.
В равнината на стената $(ABCD)$ права [tex]MN \cap DC = E , MN \cap AD = G[/tex]
В равнината на стената $(DCC_{1 }D_{1 })$ права [tex]EP \cap D_{1 }C_{1 } = F , EP \cap DD_{1 } = H[/tex]
В равнината на стената $(ADD_{1 }A_{1 })$ права [tex]GH \cap AA_{1 } = J ,GH \cap A_{1 }D_{1 } = I[/tex]
$MNPFIJ$ е търсеното сечение
Гост написа:Докажи, че това е триъгълник: Заклевам се това е триъгълник.
S.B. написа:Гост написа:Докажи, че това е триъгълник: Заклевам се това е триъгълник.
В какво се заклеваш?![]()
Като си толкова сигурен - докажи го!
S.B. написа:Гост написа:Молбата ми е още отворена. Моля, ако иамте желание да помогнете.
Мисля,че направих предостатъчно за теб - имаш чертеж имаш описание на построението и е крайно време да си размърдаш мозъка и да си направиш и доказателството!Не си спомням някой да ми е давал за домашно тази задача ,нито си спомням някоя клауза от някакъв виртуален даоговор според който аз или който и да е друг от този форум да е длъжен да ти решава задачите!Запомни,че тук всичко е на доброволни начала!И какво ознаава "Старата песен на нов глас?" Ти си изключително нахален и безочлив! Ако търсиш забавление в това да се заяждаш с някого,не само си сбъркал човека,но и форума в който да водиш безмислените си спорове!
Гост написа:Ей мухльо или мухльо..
Съобразявай се как говориш с хора,които могат да ти бъдат меко казано родители. Ти потвърждаваш тезата,че цялото ви поколение сте педали и лигльовци, кото само един хубав бой може да ви оправи ! Уроците по математика, в които детайлно се разглеждат задачките се заплащат, но както по-горе ти написах.. Имаш нужда от един пердах,не от уроци !
Призовавам разумните хора, които преобладават тук да не помагат на тоя малоумник, за да се научи как да се държи и как се иска услуга !
Хубав ден на всички и предварително благодаря !
Поздрави,
Ивайло Георгиев
Гост написа:Даден е куб [tex]ABCDA_{1}B_{1}C_{1}D_{1}[/tex] с ръб a. Ако M,N и P са средите на AB,BC и [tex]CC_{1}[/tex]. Намерете сечението на куба с равнината, през тези точки. Сечението не знам как да го опиша, иначе е шестоъгълник.
[/quote]Гост написа:....Обаче Вие пишете, не за да помогнете, ами е така да вървят мненията. Да има.
Така, че може да не ми спамите на поста. Ами, ако не можете да помогнете просто да замълчите и да не се отваряте толкова много.
Аз ако не напиша нищо след Вас, някой добър човек, който МОЖЕ да помогне ще помисли, че това което сте написали е това, което ми трябва. А то не е. Затова айде, ако обичате да си събирате партакешите и чао от моята тема, капиш?
S.B. написа:(...)И адмирира ли израза "събирайте си партакешите и чао от моята тема,капиш?" Или може би това вече е нормално изразно средство във форума,а аз още не съм разбрала!(...)
Назад към 12 клас - помогнете ми с домашното по математика
Регистрирани потребители: Google [Bot]