Някой можели да реши тази задача и да ми каже дали D е равно на 100 (при мен така излезе днеска докато правих входно ниво но така ли иначе мисля, че обърках нещо :S)
[tex]x^{2}-4x-5=0[/tex]
ganka simeonova написа:Я първо ти напиши своята версия, става ли?
L.e.o написа:zeleniq_gu6ter,
Момче, излагаш се вече. Я си научи асоциятивните правила на простата аритметика, че тук има учители и сигурно им изтичат очите като те гледат какви ги пишеш...
zeleniq_gu6ter написа:L.e.o написа:zeleniq_gu6ter,
Момче, излагаш се вече. Я си научи асоциятивните правила на простата аритметика, че тук има учители и сигурно им изтичат очите като те гледат какви ги пишеш...
Здравей, @L.e.o Благодаря за критиката и откровеното мнение. Абсолютно съм съгласен, че не знам математиката въобще. Казвал съм го не 1 пат в този форум.Същото така се извинявам на учителите които четат като цяло моите теми.Въпреки всичко аз Не знам но пак се опитвам да науча, по-добре ли щеше да е да не знам и да казвам, че го знам.
Мисля, че вече се повтарям но не се срамувам да кажа не знам. Отколкото да не знам и да кажа знам(звучи ми по-срамно).
zeleniq_gu6ter написа:Може ли да ми кажете как се казват тези задачи да си намеря/реша. Няколко задачи
Назад към 12 клас - помогнете ми с домашното по математика
Регистрирани потребители: Google [Bot]