Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Работно време, права на учителите

Re: Работно време

Мнениеот mary_il_bg » 05 Апр 2012, 06:07

ahmed_cholak написа:Аз преподавам на 7 клас, нивото е ниско (предполагам и на повечето места е така) сега децата ги няма 22 дена... Можете да си представите колко материал съм пропуснал...

Доколкото разбрах човека се притеснява, че изпита наближава и децата няма да са добре подготвени, но не вижда смисъл да седи в празна стая цял ден, когато е ясно, че децата няма да се появят.
Аватар
mary_il_bg
Фен на форума

Рейтинг: 5

Re: Работно време, права на учителите

Мнениеот inveidar » 05 Апр 2012, 12:31

grav написа:Какви глупости! Виж какво си писал. По нищо не личи, че ти пука за децата, а се чудиш колко минути да стоиш преди да излезеш от стаята. Що не стачкувате и вие учителите, след като дирктора е бил назначен политически?

Щото всичко опира до политика и ми намирисва на етнически конфликт! Него го е страх да не го уволнят или накажат! На децата нищо няма да им направят! Срамувам се от такива учители!!!
Аватар
inveidar
Математик

Рейтинг: 689

Мнениеот Xixibg » 07 Апр 2012, 02:46

До колкото знам учителят е длъжен да седи в класната стая до като изтече пълният учебен час.В противен случай подлежи на административно наказание , каквото и е получено.
Не мога да взема позиция по случая.Той е в ресора на РИО Благоевград.Директори се назначават и се уволняват именно от инспектората по образование в района.Проблема в региона е по-скоро етнически.Спирам до тук с поста за да не бъда обвинен в прекомерен национализъм.
Xixibg

Мнениеот drago » 07 Апр 2012, 08:41

Xixibg написа:До колкото знам учителят е длъжен да седи в класната стая до като изтече пълният учебен час.В противен случай подлежи на административно наказание , каквото и е получено.
Не мога да взема позиция по случая.Той е в ресора на РИО Благоевград.Директори се назначават и се уволняват именно от инспектората по образование в района.Проблема в региона е по-скоро етнически.Спирам до тук с поста за да не бъда обвинен в прекомерен национализъм.

Ставаш за политик!
drago
Математик

Рейтинг: 514

Мнениеот ganka simeonova » 07 Апр 2012, 08:45

Това са чиста проба глупости! Учителят не е длъжен да стои в празна класна стая, когато няма ученици! Още повече нормален учебен процес! Все едно да ми кажете, че по време на злополучната учителска стачка сме стояли в класните си стаи! :lol:
ganka simeonova

Мнениеот inveidar » 08 Дек 2017, 21:18

ganka simeonova написа:Това са чиста проба глупости! Учителят не е длъжен да стои в празна класна стая, когато няма ученици! Още повече нормален учебен процес! Все едно да ми кажете, че по време на злополучната учителска стачка сме стояли в класните си стаи! :lol:

Е, за какво да стоим в класните стаи?! Нали стачкувахме? Бяхме длъжни да стоим в сградата на училището от 8 сутринта, до 4 след обяд. Тук ситуацията е друга. Учителите НЕ стачкуват, защото ги е страх. Накарали са учениците да не идват в часовете!

Последно избутване Anonymous от 08 Дек 2017, 21:18
Аватар
inveidar
Математик

Рейтинг: 689

Предишна

Назад към За преподаватели