prodanov написа:Повече програмиране, по-малко математика.
Бих драснал също така "КН и математика" щото е изцяло на английски, ама дали ще я пуснат от тая година.
prodanov написа:Редовния ме изяжда отвътре хора. На предварителния ми беше няк'во-ник'во, а сега е пълна прецепвация, а не е да искам много - 10 стотни отгоре ми стигат.![]()
Кой друг е на редовния? 272 съм аз.
amsara написа:За седмокласника задачите от втория модул са толкова трудни, колкото и тези от изпит в университет за дванадесетокласника.
strangerforever написа:За КН ще ти стигне ли 4.50?
v1rusman написа:Кой ви лъже, че КН е най-добрата специалност ? Истината е, че всички специалности са еднакво зле. Идеята на СУ е, че имаш много външни курсове във фирми. Най-добрата специалност е най-лесната, което най-вероятно е ИС.
tautochrone написа:v1rusman написа:Кой ви лъже, че КН е най-добрата специалност ? Истината е, че всички специалности са еднакво зле. Идеята на СУ е, че имаш много външни курсове във фирми. Най-добрата специалност е най-лесната, което най-вероятно е ИС.
+1
btw аз съм в зала 210-ХФ
strangerforever написа:prodanov написа:Редовния ме изяжда отвътре хора. На предварителния ми беше няк'во-ник'во, а сега е пълна прецепвация, а не е да искам много - 10 стотни отгоре ми стигат.![]()
Кой друг е на редовния? 272 съм аз.
За КН ще ти стигне ли 4.50?amsara написа:За седмокласника задачите от втория модул са толкова трудни, колкото и тези от изпит в университет за дванадесетокласника.
Не, че не съм съгласен с цялостното твърдение от поста, но това изречение е далеч от истината.
mkmarinov написа:Ако предварителният изпит беше с трудност 10, този е с 12.
Честито на печелившите!
Регистрирани потребители: Google [Bot], ivan.22336