Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Сайт с решения на задачите от учебниците по математика.

Re: Сайт с решения на задачите от учебниците по математика.

Мнениеот inveidar » 29 Юли 2013, 14:15

Гост написа:Да и аз мисля така , при положение че всичките спорят за нещо съвсем безмислено . Но какво да се прави в днешно време учителите вместо да се подготвят за новата учебна година си чатят в ФБ по цял ден и пият кафета по барчетата .. :lol: :lol: Абее всичките '' РЕВЪТ'' ЗА ПАРИ пък не правят нищо за да ги получатт

Очевидно е, че си невероятен дебил. Не си заслужава дори да ти се отговаря, но... Как реши, че всички учители си чатят по Фейсбук и пият кафета по барчетата, а не се подготвят за новата учебна година? Би ли пояснил? И да не си мислиш, че да се реши и обясни една задача е изключително проста и лесна работа? Като да се изпуснеш, примерно. Както ти си направил с твоя смърдящ пост. :twisted:
По-добре малко акъл, но навреме!!!
Аватар
inveidar
Математик

Рейтинг: 689

Мнениеот monika_at » 29 Юли 2013, 15:18

Гост написа:Да и аз мисля така , при положение че всичките спорят за нещо съвсем безмислено . Но какво да се прави в днешно време учителите вместо да се подготвят за новата учебна година си чатят в ФБ по цял ден и пият кафета по барчетата .. :lol: :lol: Абее всичките '' РЕВЪТ'' ЗА ПАРИ пък не правят нищо за да ги получатт

Я да те опна тебе на пангара, демек пред дъската, да изхабиш енергия за да въдвориш ред и дисциплина, после енергия, за да приковеш и вниманието. Последното става с доста хъс и професионализъм.
Сигурна съм, че и две думи на кръст няма да кажеш :twisted: . Иначе във форума е лесно, да пишеш простотии! :evil:
"Колкото повече изследваме Вселената, толкова по-ясно става, че е единична мисъл на велик математик!"
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Рейтинг: 936

Мнениеот Гост » 29 Юли 2013, 16:41

Лелееее
Че какво му е смърдящо на поста?
А Вие чак се обидихте.Ама то човек се обижда от истината.Всички учители под общ знаменател = голям цирк :D
Гост

Мнениеот monika_at » 29 Юли 2013, 17:25

Гост написа:Лелееее
Че какво му е смърдящо на поста?
А Вие чак се обидихте.Ама то човек се обижда от истината.Всички учители под общ знаменател = голям цирк :D

Толкова си зле, че чак и цирковото изкуство опорочаваш.
Вместо да си чешаш езика, вземи и реши някоя задача. Има доста добри задачи във форума. :twisted:
"Колкото повече изследваме Вселената, толкова по-ясно става, че е единична мисъл на велик математик!"
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Мнениеот Гост » 29 Юли 2013, 17:53

Кой?
Аз?
Не съм аз направил българското образование цирк.За това си има министерство със съответните експерти.И да си признаем се справят чудесно.Ето представянето на нашите математици на международната олимпиада http://estoyanov.net/?p=5670
Това е абсолютен цирк.Най-слабото представяне на България за всички времена.Пред нас са Сърбите , а колкото нас Гърците все страни които сме смазвали.Да не говорим за Виетнам и Сингапур ,които отдавна са класа за нас.Така ,че уважаеми учители чатете си във Фейсбук , пийте си кафенце по барчетата плачете си за по-високи заплати и не коментирайте.
Гост

Мнениеот inveidar » 29 Юли 2013, 18:12

Гост написа:Кой?
Аз?
Не съм аз направил българското образование цирк.За това си има министерство със съответните експерти.И да си признаем се справят чудесно.Ето представянето на нашите математици на международната олимпиада http://estoyanov.net/?p=5670
Това е абсолютен цирк.Най-слабото представяне на България за всички времена.Пред нас са Сърбите , а колкото нас Гърците все страни които сме смазвали.Да не говорим за Виетнам и Сингапур ,които отдавна са класа за нас.Така ,че уважаеми учители чатете си във Фейсбук , пийте си кафенце по барчетата плачете си за по-високи заплати и не коментирайте.

И цялата тази помия заради 5 лв. за задача?! Ти не си добре. :lol: :lol: :lol:
Аватар
inveidar
Математик

Мнениеот Гост » 29 Юли 2013, 18:25

5 лева са си 5 лева
А помията е навсякъде.В парламента, в министерски съвет , в президентството , в общините , в университетите и учебните заведения.Така че защо да не омажем малко и във форума?
Гост

Мнениеот monika_at » 29 Юли 2013, 18:29

Гост написа:5 лева са си 5 лева
А помията е навсякъде.В парламента, в министерски съвет , в президентството , в общините , в университетите и учебните заведения.Така че защо да не омажем малко и във форума?

Мдаааа... Винаги има хора, които само омазват и цапат. Явно и ти си от тях. Честито и успехи! :twisted:
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Мнениеот Гост » 14 Окт 2013, 15:07

Здравейте на всички учители и ученици аз съм майка на дете което е в трети клас .
Бих казала че доста са натоварени учениците - страшно много домашни!!! Да не говоря , че има има задачи който
колкото и да си блъскаме мозъците не намираме решението и не само по математика а по всички предмети. Че системата стана сложна и сега изисквате от децата ни страшно много но и не всеки учител пък обяснява когато нещо не е ясно. Не може да кажеш на децата плащат ми толкова за това който разбрал разбрал . Да тази тема е голяма и обширна,..... Но за това си поверяваме децата на Вас учителите да ги учите ако беше родителите да си учат децата то тогава защо да има училища и учители.......Колкото е сложно повечето учители го правят още по сложно.....
Гост

Мнениеот Гост » 26 Ное 2013, 14:04

srednite otse4ki na ▲ABC ca m,n i p.Namereteperimetara na triagalnika
Гост

Мнениеот Knowledge Greedy » 17 Мар 2014, 13:31

Пишещите тук не са лузъри, неудачници, спамъри. Тук споделяме, мислим повече или по-малко сходно и нямаме антагонистични противоречия. Някои имат по-рязък изказ, други са по-спокойни. Не правете от мухата слон!

За сайта. Да, по принцип търсенето определя предлагането. Ето защо появата на този сайт, както и на u4a.se е съвсем естествен процес и трябва само да изостри сетивата ни, а не да ни невротизира. Какво имам предвид? За съжаление мога да дам само общи пожелания и препоръки към колегите, как да неутрализират вредното въздействие на такива източници. И тук предимно опитът ще е решаващ за това как във възпитанието да приложим основния принцип за справедливост при оценяването (нещо, което е изключително затруднено от подсказвачите и преписвачите).

Като начало - предварителната подготовка за часа. Преформулиране, преформатиране на задачите от учебника, даване домашни от други източници.
Feci, quod potui, faciant meliora p0tentes.
Сторих каквото можах, по-добрите по-добро да направят.
Knowledge Greedy
Професор

Рейтинг: 2827

Мнениеот Гост » 14 Апр 2014, 15:48

inveidar написа:
ahmed_cholak написа:Здравейте колеги, нов съм в(ВЪВ) форумът(А) и не съм наясно дали има подобна тема. Ако няма- надявам се да съм бил полезен!
Като се рових в гугъл намерих сайт с решения на задачите от учебниците по математика:
http://www.domashno.net/
Ако има подобна тема, или подобни сайтове- нека ги споделим тука, надявам се съм бил полезен.

Колега, то бива грешки, ама чак пък като поправените с червено не бива! И с какво, ако не е тайна, би ни бил полезен този сайт?

изивинете но сайта за граматика ли е или за математика?
Гост

Мнениеот inveidar » 14 Апр 2014, 23:02

Не бе. Това е бар Наздраве или хан Добра среща, както ти харесва. :lol:
Аватар
inveidar
Математик

Мнениеот monika_at » 18 Май 2014, 20:49

Гост написа:изивинете но сайта за граматика ли е или за математика?
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Мнениеот kmitov » 18 Май 2014, 21:27

Тук не съм се мешал, за разлика от гениите във форума, но май администратора е редно да канцелира спорове от този вид, даже ако в тях участват гении на математиката.
kmitov
Математиката ми е страст

Рейтинг: 381

Мнениеот Гост » 10 Окт 2014, 08:58

ahmed_cholak написа:Много бързо ме разочаровате от тоя форум! Надявах се поне тука да го няма глупавия "спам".Колеги, просто споделих за интересния сайт на които се натъкнах, никой не Ви кара да го ползвате, никои не ви кара да "преписвате". Нали това е смисълът на форумът!? А и мисля, че вместо глупавите Ви нападки по мой адрес, не би трябвало като преподаватели по математика да ви е "все тая" за подобни сайтове... Бях с надеждите поне тука "балканския синдром" да е по слабо изразен, защото се очаква в тоя форум да се срещна с част от интелигенцията на това общество!? Но... Всеки започва веднага да критикува, нарекохте си ме и преписвач, а няма кой дори да погледне темата, забелязахте за раздела след ругатните Ви! За мене човек който умее само да критикува е глупак! Това е най-лесно! Умният човек не винаги казва това което може да каже! Успех, на Вас и на форумът! (Извинявам се, че и аз се включих в "спам-а".)

и какво точно ви разочарова хората си казват мнението като е толкова фатално някой да изкаже мнение различно от вашето ели не влизайте в социални мрежи :!: :!: :!: :!:
Гост

Мнениеот Гост » 24 Окт 2014, 15:31

Как се решава тази задача:
1 върху 6 на степен 4 * (7 * 6 на степен 5 - 6 на степен 5).
Гост

Мнениеот Гост » 01 Ное 2014, 17:26

Създайте текстова задача по краткото описание!

1 год. на Земята е 365 дни,с 322 по-малко от 1 год. на Марс
Колко денонощия има година на Марс?

Задача от урок за изваждане на чрез преминаване от класа на хилядите към класа на единиците от сборник за 4 клас .
Благодаря ви предварително
Гост

Мнениеот Гост » 10 Дек 2014, 07:22

inveidar написа:
ahmed_cholak написа:Здравейте колеги, нов съм в(ВЪВ) форумът(А) и не съм наясно дали има подобна тема. Ако няма- надявам се да съм бил полезен!
Като се рових в гугъл намерих сайт с решения на задачите от учебниците по математика:
http://www.domashno.net/
Ако има подобна тема, или подобни сайтове- нека ги споделим тука, надявам се съм бил полезен.

Колега, то бива грешки, ама чак пък като поправените с червено не бива! И с какво, ако не е тайна, би ни бил полезен този сайт?

Може да не знае членуването :idea:
Гост

Мнениеот Гост » 04 Яну 2015, 15:51

намерете лицето на ромб с обиколка 24 см и височина 4,5 см
Гост

ПредишнаСледваща

Назад към Друго