Mr.G{}{}Fy написа:Между другото тази система е като 88,която пуснах в кандидат-студентските задачи ... Само дето има [tex]x^2y^2[/tex] в случая,но според мен това не променя метода на решаването...съдба ... освен,ако няма някоя хитринка нещоПоздравления на всички,които са се представили така както са искали или по-добре от това,което са искали
И дано всеки го приемат който където иска ... защото много от хората във форума заслужават ... поне според мен.
ПП. Също мислех,че и системите са по-сложни ... в смисъл не съм я решавал даже тази,но симетрична система ... подобна на тези в сборник за 9-ти клас ... и то даже сборникът да беше кой знае какво пък то ...
Mr.G{}{}Fy написа:Ама пък така другите,които са в този профил заради друг предмет на тях няма да им е приятно
ganka simeonova написа:Искам да попитам (защото никъде не открих) тази година по колко човека приемат в отделните специалности на ФМИ ( момичета/момчета) ?
v1rusman написа:И аз съм се насочил към СИ. Тази година май баловете ще са доста по-ниски. Може би 4.50 те устройва за всички специалности, освен КН. И то на 1-во класиране. Я всеки да каже за каква специалност се бори, за да се знаем.
mkmarinov написа:4.50 - едва ли, защото матурата беше елементарна. Но 4.60 от друга страна...
mkmarinov написа:Някой друг с бал 30 във ФМИ?
prodanov написа:има една колежка и тя е с 30.
Регистрирани потребители: Google [Bot], ivan.22336