ahmed_cholak написа:Здравейте колеги, нов съм в(във)форумът (форума) и не съм наясно дали има подобна тема. Ако няма- надявам се да съм бил полезен!
Като се рових в гугъл (Гугъл)намерих сайт с решения на задачите от учебниците по математика-
http://www.domashno.net/
Ако има подобна тема, или подобни сайтове- нека ги споделим тука(тук) надявам се (,че) съм бил полезен.
Гост написа:Сайта ме разочараво исках да се регистрирам но ми казва че ще ми прати линк на пощата но не ми го праща
Гост написа:Правоъгален паралелепипед АBCDA1B1C1D1 с ръбове AB=6 BC=5 AA1=6 . Намерете ъгъла между равнините (ABCD)и(ABC1D1)
Гост написа:Задача за 4 клас в учебника на стр. 35 / 5 упр. Колко окръжности с различни радиуси са използвани...
Knowledge Greedy написа:Гост написа:Задача за 4 клас в учебника на стр. 35 / 5 упр. Колко окръжности с различни радиуси са използвани...
Хубава работа!? Сега ще трябва да си купя и учебника по математика за 4-ти клас, от не знам кое си издателство.![]()
... Ще изчакам... увеличението на заплатата.
Гост написа:Правоъгален паралелепипед АBCDA1B1C1D1 с ръбове AB=6 BC=5 AA1=6 . Намерете ъгъла между равнините (ABCD)и(ABC1D1)
Гост написа:[tex] В правоъгълен триъгълник ABC (ъгъл C=90градуса) с тгъл B=30 градоса
Регистрирани потребители: Google [Bot]