Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Решаване на задачи срещу заплащане

Решаване на задачи срещу заплащане

Мнениеот number » 08 Юни 2012, 13:37

Трябва ми някои за да реши задачи от Математика 1 част - елементи от линейна алгебра и аналитична геометрия.И 2 част - елементи от диференциално и интегрално смятане.Срещу заплащане условието е човека да е от Пловдив.Ако някои е навит нека да ми напише ЛС също и за подробности.Благодаря.
number
Нов

Рейтинг: 0

Re: Решаване на задачи срещу заплащане

Мнениеот Гост » 09 Окт 2014, 18:06

number написа:Трябва ми някои за да реши задачи от Математика 1 част - елементи от линейна алгебра и аналитична геометрия.И 2 част - елементи от диференциално и интегрално смятане.Срещу заплащане условието е човека да е от Пловдив.Ако някои е навит нека да ми напише ЛС също и за подробности.Благодаря.

Това за кой клас е скоро може и да го реша от Пловдив съм
Гост

Мнениеот monika_at » 10 Окт 2014, 18:40

Гост, ти като четеш постове, регистрираш ли, кога са пуснати? В момента отговаряш на пост, от преди 2 години. :idea:
"Колкото повече изследваме Вселената, толкова по-ясно става, че е единична мисъл на велик математик!"
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Рейтинг: 936

Мнениеот Knowledge Greedy » 10 Окт 2014, 20:23

monika_at написа:Гост, ти като четеш постове, регистрираш ли, кога са пуснати? В момента отговаряш на пост, от преди 2 години. :idea:
:D :lol:
Това изобщо не е лоша идея! Беше ми хрумвало преди, когато има време да се захванем, да изрешим тези страници със задачи, които не са решени. И разбира се да са конкретни и коректни. А тези, които не са конкретни и коректни - админите да почистят :)
Feci, quod potui, faciant meliora p0tentes.
Сторих каквото можах, по-добрите по-добро да направят.
Knowledge Greedy
Професор

Рейтинг: 2827

Мнениеот Гост » 11 Окт 2014, 06:46

monika_at написа:Гост, ти като четеш постове, регистрираш ли, кога са пуснати? В момента отговаряш на пост, от преди 2 години. :idea:

Добре. Само да не се караме само за един пост . Задачите са по-важни.
Гост

Назад към Друго