Здравейте! 10 клас ще бъда тази година, с добри познания съм по английски, математика и информатика. Искам да кандидатствам в чужбина с профил Математика и компютърни науки( най-вече програмиране). Моля ако някой може да ме насочи къде приемат с пълна стипендия и къде е най-добре, за сега съм се насочил към щатите и европа, имам предвид колежа да е в тези рамки, ако някой също е минал през този път ако може да сподели къде е сега и какво му е било необходимо като сертификати и най-спешното ми е да ми кажете кой сертификат най-много се търси за подобни колежи, защото трябва до много кратки срокове да се запиша на езиков курс за отделния сертификат, защото някой групи срока е до началото на септември, пък после взависимост от него да си намеря колеж където да кандидатсвам, знам, че е малко прибързано, но ме посъветваха да побързам със него, защото като минат сроковете никой не те взима в групата си. Бих желал насоки какво да направя и линкове за отделните страни къде се приема с пълна стипендия или ниски такси и да мога да работя едновременно, защото финансите ни са ограничени! Благодаря предварително и лек следобед!

П.С. Ако се нуждаете от друга информация пишете.