Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Проблем с връзката към сайта

Проблем с връзката към сайта

Мнениеот Zarrie » 04 Дек 2014, 12:21

Здравейте, от вчера не мога да се свържа към сайта и днес след като отново не можех реших да пробвам от телефона и после от лаптопа свързвайки се към на комшията рутера :D . Проблемът обаче е, че само свързвайки се към моя рутер не мога да вляза в сайта. Някой може ли да ми каже как да си реша проблема ? :) Между другото аз и комшията сме на един и същ интернет доставчик.
Логиката ще те отведе от точка А до точка В. Въображението ще те отведе навсякъде.
А. Айнщайн
Учат ни, че по-умният винаги отстъпва, а после се възмущаваме, че простотията се шири на длъж и на шир...
Аватар
Zarrie
Математиката ми е страст

Рейтинг: 271

Re: Проблем с връзката към сайта

Мнениеот Гост » 04 Дек 2014, 17:11

Control Panel

Достъп до интернет

Парола (опресняване)

Ще заработи, дай му малко време
Гост

Мнениеот Гост » 05 Дек 2014, 16:13

Пробва ли да изключиш и после пак го включиш?Иначе при мен няма проблеми.(без рутер съм)
Zarrie написа:Здравейте, от вчера не мога да се свържа към сайта и днес след като отново не можех реших да пробвам от телефона и после от лаптопа свързвайки се към на комшията рутера :D . Проблемът обаче е, че само свързвайки се към моя рутер не мога да вляза в сайта. Някой може ли да ми каже как да си реша проблема ? :) Между другото аз и комшията сме на един и същ интернет доставчик.
Гост

Мнениеот Zarrie » 05 Дек 2014, 18:49

Пробвах, да. Говорих и с интернет доставчика си, който каза, че не могат да разрешат проблема и сега чакам помощ от админа.
Логиката ще те отведе от точка А до точка В. Въображението ще те отведе навсякъде.
А. Айнщайн
Учат ни, че по-умният винаги отстъпва, а после се възмущаваме, че простотията се шири на длъж и на шир...
Аватар
Zarrie
Математиката ми е страст

Мнениеот Гост » 09 Дек 2014, 07:33

Мисля , че тази тема трябва да отиде във въпроси и мнения засягащи форума :idea: Там мисля , че се пишат тези работи :)
Гост

Мнениеот Гост » 09 Дек 2014, 15:53

Zarrie написа:Пробвах, да. Говорих и с интернет доставчика си, който каза, че не могат да разрешат проблема и сега чакам помощ от админа.

По-добре му пиши ЛС (лично съобщение) :idea: . Админа най-много разглежда служебният форум.
Гост

Мнениеот Zarrie » 09 Дек 2014, 15:58

Проблема е решен :) Админа ми помогна и се справихме с нещата
А. Айнщайн
Аватар
Zarrie
Математиката ми е страст

Мнениеот Гост » 09 Дек 2014, 16:00

Zarrie написа:Проблема е решен :) Админа ми помогна и се справихме с нещата

Какво се е случило?
Гост

Мнениеот Zarrie » 09 Дек 2014, 16:55

Не ми обясниха :)
А. Айнщайн
Аватар
Zarrie
Математиката ми е страст

Мнениеот Гост » 09 Дек 2014, 21:34

Zarrie написа:Не ми обясниха :)

Няма нищо. Друг път по-добре ако има пак такива работи да пишеш лично съобщение :idea:
Гост

Назад към Друго