Във форум math10.com в 14,00 часа е пусната задача. Намерете вероятността:
а)някой да пусне мнение по задачата преди martin1234 ;
б) ако martin1234 пусне непълно или грешно решение да го допълни или да си признае грешката.
estoyanovvd написа:Във форум math10.com в 14,00 часа е пусната задача. Намерете вероятността:
б) ако martin1234 пусне непълно или грешно решение да го допълни или да си признае грешката.
estoyanovvd написа:Във форум math10.com в 14,00 часа е пусната задача. Намерете вероятността:
estoyanovvd написа:Ти пък от майтап не разбираш ли?! Кой казва, че Мартин е глупав и не може да решава задачи? Напротив, всеки знае, че е гениален. Без шега го казвам. И форумът изобщо не е замрял. Можеш да влезеш в TYXO и да видиш каква е посещаемостта! Целта ми е Мартин да стане един супер добър помощник на тези, които се нуждаят от помощ! Съжалявам, че съм паднал толкова ниско в Твоите очи! Какво ли ще правя сега?!![]()
![]()
И си мисля, че не трябва да правим компромиси с логиката независимо за кой става въпрос! Така само ще навредим на тези, които искат помощ и ще им насаждаме грешен стереотип на мислене.
Регистрирани потребители: Google [Bot]