Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Вероятност от анулиране :(

Вероятност от анулиране :(

Мнениеот Гост » 27 Май 2017, 15:59

Здравейте :) Ще карам по същество без излишни приказки и отклонения.От заглавието се подразбира ,че имам известна тревога от това да не ми бъде анулирана матурата,тъй като съвсем неволно забелязах при това накрая вече ,че имам леко петно от химикала ми в листа за отговори.Разбира се не е умишлено, а е от бързината и многото писане.Мисля си че на всеки може да се случи,но все пак се тревожа няма ли да бъде счетено като знак при проверката :( ?
Гост

Re: Вероятност от анулиране :(

Мнениеот Гост » 27 Май 2017, 16:11

Не психясвай, човече! :lol: По-важното е да си решил нещо :D
Гост

Мнениеот Гост » 27 Май 2017, 16:20

Да ти кажа верно вече на параноя ме удря :lol: :lol: :lol: Искам само да отбележа,че не съм се явявал на матура по математика. ;) Но предполагам не е проблем да дадете някой "успокояващ съвет" :roll:
Гост

Мнениеот Гост » 27 Май 2017, 17:12

Гост написа:Здравейте :) Ще карам по същество без излишни приказки и отклонения.От заглавието се подразбира ,че имам известна тревога от това да не ми бъде анулирана матурата,тъй като съвсем неволно забелязах при това накрая вече ,че имам леко петно от химикала ми в листа за отговори.Разбира се не е умишлено, а е от бързината и многото писане.Мисля си че на всеки може да се случи,но все пак се тревожа няма ли да бъде счетено като знак при проверката :( ?

Да, определено е знак, но зависи от комисията. На матурите станаха и по-големи глупости и от тази.
Гост

Мнениеот optimeon » 28 Яну 2018, 13:27

Какво стана с матурата. Успя ли да я вземеш
optimeon
Нов

Рейтинг: 3

Назад към Друго