Здравейте,
Завърших училище (ПМГ Сливен - профил математика) преди доста години и ми се струва, че съм забравил по-голямата част от училищната математика. Бих искал да си я припомня но за съжаление не пазя учебниците си. Бих могъл да си купя нови, но се колебая на кое издателство и колектив. В училище учихме по учебниците на Чавдар Лозанов, Теодоси Витанов и Петър Недевски на издателство "Анубис". Желая да бъдат за профилирана подготовка, но едно от нещата които не са ми ясни е от кога започва тя. По различни сайтове за учебници които проверявам намирам само за 11ти и 12ти клас за профилирана подготовка, но едно време тя започваше от 9ти клас ако не се лъжа. Търся пълен комплект учебници от 7ми до 12ти клас. Другия вариант е да си купя учебници на старо, но ако е така може би е дори по-добре да изнамеря стари СОЦ учебници тъй като съм чувал, че тогава изучавания материал е бил по-обширен и като цяло нивото по-високо. Целта ми не е явяване на някакъв изпит или нещо подобно, а по-скоро малко забавление и припомняне на старото време. Някой може ли да ми даде препоръка за учебници?

Меню