Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Мнения за domashno.bg??

Мнения за domashno.bg??

Мнениеот Гост » 01 Фев 2022, 21:03

Здр-те! Какво ви е мнението за този сайт?! струва ли си абонаментът? загуба на пари ли е?
Гост

Re: Мнения за domashno.bg??

Мнениеот Гост » 07 Фев 2022, 18:30

Мен ми е притеснено ако изпратя смс дали няма да дръпнат от а1 повече пари.
Гост

Мнениеот Гост » 26 Яну 2024, 13:59

Здравейте, този сайт е пълна загуба на време, тъй като обяснение или доказателства в решенията на задачите яма. Всеки уважаващ се учител не би приел написаното за решение, например в задачите за девети клас никъде не е написано, че дадено съотношение между страните е в резултат на еди кой си признак за подобност или от теоремата на Талес, или нещо друго, което да подсказва защо е избрано това решение.
Според мен задачите не са подробно решени и рекламата им е подвеждаща.
Гост

Мнениеот Гост » 26 Яну 2024, 14:00

Гост написа:Здравейте, този сайт е пълна загуба на време, тъй като обяснение или доказателства в решенията на задачите няма. Всеки уважаващ се учител не би приел написаното за решение, например в задачите за девети клас никъде не е написано, че дадено съотношение между страните е в резултат на еди кой си признак за подобност или от теоремата на Талес, или нещо друго, което да подсказва защо е избрано това решение.
Според мен задачите не са подробно решени и рекламата им е подвеждаща.
Гост

Мнениеот Kalopro80 » 10 Мар 2025, 11:45

Някой в момента използва ли услугите на сайта? Би ли споделил мнение за актуалното му състояние?
Kalopro80
Нов

Рейтинг: 0

Мнениеот ammornil » 10 Мар 2025, 12:46

Сайтът предлага решения на задачите от определени учебни помагала (учебници и учебни тетрадки), но не предлага обстойни пояснения за това как са решени, и не мисля че предлага възможност да питате за пояснения (но за последното може и да греша). Моята дъщеря учи в ПМГ (природна паралелка: химия и биология), имаше регистрация за кратко, но я прекрати защото прецени че няма особена полза за нея. Ако целта е да платите за да Ви решат домашното, може би си струва. Ако искате да се подготвяте за контролни, класни, или външно оценяване, не мисля че ще Ви е от особена полза.
[tex]\color{lightseagreen}\text{''Който никога не е правил грешка, никога не е опитвал нещо ново.''} \\
\hspace{21em}\text{(Алберт Айнщайн)}[/tex]
Аватар
ammornil
Математик

Рейтинг: 1704

Назад към Друго