ganka simeonova написа:Мисля, че изпитите ще са само два. Първият е на 10 април, ако не се лъжа
MasterZ написа:с 3 изпита ти дават прекалено големи възможности да влезеш.
maieutiquer написа:И аз чух, че първите предварителни изпити ще са чак март-април. Тъкмо ще съм се подготвил добре.MasterZ написа:с 3 изпита ти дават прекалено големи възможности да влезеш.
Как пък го пресметна това? Нали като има примерно 300 места някъде и 1000 кандидати, така или иначе първите 300 влизат, без значение колко са изпитите. (примерни числа)
maieutiquer написа:Разбирам ти идеята, обаче става въпрос за разлика между 2 и 3 изпита. Освен това, може да имаш знания, но да се притесниш по една или друга причина и нищо да не направиш на някой от изпитите. Докато обратното не важи - не може да нямаш знания и да изкараш по-висока оценка, понеже изпитът НЕ е тест. Ако беше тест, тогава нещата щяха да стоят по друг начин ;D Обаче сега за СУ колкото повече изпити има, може би толкова по-реални са оценките на участниците. И ако дават на някого по-голям шанс да влезе, то е на тези, които наистина разбират математиката.
Кажи сега с какво не си съгласна ^^
1089 написа:sled 7 klas ima samo 1 izpit i nqkoi da se oplakva?
1089 написа:sled 7 klas ima samo 1 izpit i nqkoi da se oplakva?
ptj написа:1089 написа:sled 7 klas ima samo 1 izpit i nqkoi da se oplakva?
В седми клас задачите се решават на ум, докато след 11-ти...
amsara написа: 2-3 изпита за кандидатстване на едно и също място определено ти дават по-големи шансове за прием
amsara написа:Ти пък как го измисли това?Разбира се, че оказва влияние броят на изпитите. Представи си, че на първия се прецака нещо и имаш някаква тройка.Ако нямаше друг изпит, нямаше да имаш възможността да се представиш по-добре и да се качиш нагоре в класирането. На втория примерно вече изкарваш 4, а на третия даже и 5. Е, дали оценка от 3, 4 или 5 ще те постави на една и съща позиция в списъка от 1000 душиВсе едно ли е дали с петицата си на позиция 295 примерно или с тройката си на позиция 722-ра, пак примерно?
Лично мен след 7 клас задачите ме затрудняваха повече ;]ptj написа:1089 написа:sled 7 klas ima samo 1 izpit i nqkoi da se oplakva?
В седми клас задачите се решават на ум, докато след 11-ти...
Регистрирани потребители: Google [Bot]