ganka simeonova написа:И кое му е интересното на този сайт, "колега"?
ganka simeonova написа:Сара, аватарчето ти е много точноМузика и математика
ahmed_cholak написа:Здравейте колеги, нов съм в форумът и не съм наясно дали има подобна тема. Ако няма- надявам се да съм бил полезен!
Като се рових в гугъл намерих сайт с решения на задачите от учебниците по математика:
http://www.domashno.net/
Ако има подобна тема, или подобни сайтове- нека ги споделим тука, надявам се съм бил полезен.
ahmed_cholak написа:Здравейте колеги, нов съм в(ВЪВ) форумът(А) и не съм наясно дали има подобна тема. Ако няма- надявам се да съм бил полезен!
Като се рових в гугъл намерих сайт с решения на задачите от учебниците по математика:
http://www.domashno.net/
Ако има подобна тема, или подобни сайтове- нека ги споделим тука, надявам се съм бил полезен.
Гост написа:Страната на квадрат е 2,5 dm а диагоналът му е страна на друг квадрат. Намерете диагонала на втория квадрат
Гост написа:e ravno na tri
Гост написа:Начертайте права p и точка M.През M постройте права,перпендикулярна на p,ако
a)M е от правата;
б)M не е от правата
Гост написа:Лицето на повърхнината на правилна петоъгълна пирамида е 166,5 квадратни сантиметра.Дължината на основния ръб е 6 сантиметра , а апотемата на пирамидата е 7 сантиметра.Намерете апотемата на основата на пирамидата
Гост написа:Гост написа:Лицето на повърхнината на правилна петоъгълна пирамида е 166,5 квадратни сантиметра.Дължината на основния ръб е 6 сантиметра , а апотемата на пирамидата е 7 сантиметра.Намерете апотемата на основата на пирамидата
Чшш оуу, това тука да не са ти кварталните дюнери? Ако искаш да ти реша задачата - 5 лв. Пиши, ако си навит.
Гост написа:Гост написа:Лицето на повърхнината на правилна петоъгълна пирамида е 166,5 квадратни сантиметра.Дължината на основния ръб е 6 сантиметра , а апотемата на пирамидата е 7 сантиметра.Намерете апотемата на основата на пирамидата
Чшш оуу, това тука да не са ти кварталните дюнери? Ако искаш да ти реша задачата - 5 лв. Пиши, ако си навит.
Регистрирани потребители: Google [Bot]