estoyanovvd написа:Аз, доколкото си спомням, само баба ми правеше питки без мая! За другите храни си прав. За гените на българина какво да кажа. Какви са тези гени дето 500 години пасуват в робство?! Стига с тези измислици - запазили сме българския дух и прочие! По-скоро са ни позволили да го запазим. Само българите се кефехме на Соцробството и не роптаехме. И не ми казвайте, че е имало дисиденти в България. Колкото повече остарявам, толкова повече се отчайвам от гените на българина! Отвращавам май е по-точната дума. Мръсно, долно и крадливо племе! Ето това сме НИЕ!!!![]()
![]()
Еми като гледаш как дискотеките са пълни с твоите приятели, които се напиват и вършат простотии, как в повечето училища тези приятели не учат и само преписват(и то дори в реномираните), как се сбиват и пушат, как не знаят и 1/4 от нещата, които им се преподават в училище. Може и да имаш хубава среда, в която никой да не върши нещо подобно, но когато повечето от приятелите ти са такива, започваш да се замисляш накъде по дяволите отиват нещата. И най-лошото е като видиш простотия у по-старите(не разбирай баби и дядовци, на тях вече им е простено, говоря за хора на 30-40 години, които не знаят какво правят на този свят), като видиш неразбиране или несъдействие за нормални неща. Като включиш телевизора и видиш не истински новини, а някакви псевдо-репортажи за междуособици в пол. елит или пък умотворения от сорта "на баба, която обикаляла света с колело, и откраднали колелото в България". Последното даже е доста показателно за това какви сме ние и от какво трябва да не се гордеем. Ужасно е да гледаш обезлюдени села и как циганските квартали в градовете се увеличават.SV.SV написа:Не се отвращавам и не бих се отвратила от:
5) от приятелите и съучениците ми
estoyanovvd написа:Не става само със сладки приказки! Хората се мотивират не само от добри чувства, а и от Здрава ръка! За такова пропаднало племе трябва Здрава ръка и здраво дърво!!! Това е!!! Пропаднало в по-голямата си част. Това искам да кажа.
ins- написа:Как би могла да се оправи България?
ins- написа:Днес, докато пътувах в автобуса видях група пияни момчета, а отвън - група просяци. Те ме накараха да се замисля. Както повечето хора могат да видят в страната от доста време насам стават меко казано странни неща, закриват се болници, въвеждат се гмо, скапва се образованието, армията, качеството на транспорта и какво ли още не. С една дума "цивилизован геноцид" срещу българите. Повечето хора вероятно се питат "какво трябва да се направи за да се променят нещата?". Аз имам прост отговор на въпроса, тъй като хората се измъчват с икономически лостове, то и отговорът трябва да е подобен. Много е просто - представете си ситуация в която 6-7 милиона данъкоплатци не внесат данъците си в случай, че ситуацията не се подобри. Това не е измислено от мен, а от един човек на име Ганди, вероятно много от вас са го чули. Не призовавам към нищо, защото съм никой. Просто ми е интересно да видя отговорите на хората тук на този въпрос.
математиката написа:България може да се оправи само , ако политиците(малко ме съмнява) станат честни.
Регистрирани потребители: Google [Bot]