Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Матура бо БЕЛ

Re: Матура бо БЕЛ

Мнениеот Гост » 23 Май 2013, 05:08

Здравейте, моят въпрос е следният... тъй като не съм много на ясно с това за знаците а съм се притеснила страшно много, биха ли ми анулирали матурата, защото на задачата с цитатите, на самата бланка с отговорите, които трябва да са два съм номерирала отговорите си... 1-ви .... и 2-ри...
Гост

Мнениеот Гост » 28 Май 2013, 11:17

А в случай на два отбелязани отговора на теста може ли да се анулира матурата ?
Гост

Мнениеот Гост » 28 Май 2013, 13:48

Не,
Просто ще получи 0 точки задачата с двата отговора
Гост

Мнениеот Гост » 28 Май 2013, 14:25

Това е просто предположение или отговорът е сигурен :)
Гост

Мнениеот Гост » 21 Май 2014, 13:54

7 клас съм и днес имах матура по БЕЛ имам същия проблем на въпроса, в който трябваше да препишем и поправим грешките задрасках 2 букви вместо да ги задраскам с хоризонтална чертаи ми казаха , че може да ми анулират работата :oops: :oops: може ли някой , който е имал същия проблем да ми отговори, защото съм много притеснена :?
Гост

Мнениеот Гост » 21 Май 2014, 17:37

според вас ще ми анулират ли работата за една червена черта, която се получи от лака ми, незнайно как
Гост

Мнениеот Гост » 23 Май 2014, 12:59

Искам да попитам на матурата леко зацапах бланката за отговори с фондютен ще ми анулират ли работата ?
Гост

Мнениеот Гост » 24 Май 2014, 12:39

Здравейте! Вчера на матурата по математика, когато пишех 24-та задача, забравих да покажа от къде съм намерила дължината на една отсечка, затова реших да го напиша отдолу и несъзнателно сложих една стрелка, която да показва, че това трябва да се прочете преди горното. Дали това може да се счете за знак и да ми анулират работата? Много се притеснявам за това. :(
Гост

Мнениеот monika_at » 24 Май 2014, 19:04

Никой нищо няма да анулира. Спокойно :)
"Колкото повече изследваме Вселената, толкова по-ясно става, че е единична мисъл на велик математик!"
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Рейтинг: 936

Мнениеот Гост » 25 Май 2014, 18:20

Здравейте. На матурата без да изкам изцапах бланката за отговори с химикал :? :? .Възможно ли е да ми я анулират? Моля ви някой да ми отговори,защотот много се притеснявам :oops: :oops: :? :? :cry: :cry:
Гост

Мнениеот Гост » 20 Май 2015, 19:44

zdraveyte na blankata bez da iskam napravih edna malka certa shte se anulira li rabotata mi .. cakam otgovora vi s pritesnenie
Гост

Мнениеот monika_at » 21 Май 2015, 15:20

Гост написа:zdraveyte na blankata bez da iskam napravih edna malka certa shte se anulira li rabotata mi .. cakam otgovora vi s pritesnenie

Няма да ти я анулират, спокойно:) Освен, ако не си написал името си:)
"Колкото повече изследваме Вселената, толкова по-ясно става, че е единична мисъл на велик математик!"
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Рейтинг: 936

Мнениеот Knowledge Greedy » 21 Май 2015, 16:44

Гледал ли си поне една серия на "От местопрестъплението. Маями"?
Ами нашето МОН е нещо такова, като ведомството на Грисъм само че наш`та Кастрева ли беше, не съм сигурен :roll:

Спукана ти е работата :shock: :!: :evil:
Значи като ги получат работите, тия от комисията ги вкарват в една лаборатория. Почват да ги проверяват с разни реактиви , индикатори, луминофори и пр. за кръв и др. телесни течности. Като не откриват нищо ги прехвърлят на дактилоскопите и освен това много търсят вид червило, пудра, остатъци от кремове, барутни частици, части от етикети, билети, и т.н.
Няма начин да не си оставил/а следа. Не дай си Боже да си оставил косъм! Сигурна улика , че си дал знак.
Остава само да ти гетнат ДНК-то.
След това ти правят профил с разни петънца върху писмената работа/ по Роршах и пр. , за тикове, травми от детството и т.н.
Ако и тук нищо не открият се озадачават и няма начин да не намерят от кой окръг си (като ти гледам притесненията - ти си от Северозапада, така де - от NW на BG-то), кое ти е IP-то на компа. Профила ти във Фейсбуците, GooGLe-то ... и явно вече си разкрит/а...
:lol:
Feci, quod potui, faciant meliora p0tentes.
Сторих каквото можах, по-добрите по-добро да направят.
Knowledge Greedy
Професор

Рейтинг: 2830

Мнениеот Гост » 21 Май 2015, 17:26

Абе за да си проверя химикалите дали са еднакви на черновата за преразказа направих 2 чертички като ''='' може ли да ми го анулират?
Гост

Мнениеот Гост » 21 Май 2015, 19:03

Здравейте,вчера правиx матура по Бел 7 клас.На втори модул бях започнал да пиша преразказа и след като написах три изречения се замислих и реших,че не е правилно времето в което съм ги записал и подчертах глаголите с права черта отдолу и написах правилния глагол според мен отгоре вместо да сложа грешната дума в скоби.И сега съм страшно притеснен да не ми анолират втория модул.Само да добавя,че с господина ми по Бел ни каза как се пише преразказа правилно и се оказа,че думите които съм поправил са били верни, а тези с които съм ги заместил грешни.Бих искал да си изразите мнението....Според вас ще ми го анолират ли ? :(
Гост

Мнениеот renekkton12 » 22 Май 2015, 23:38

Хора на матурата по БЕЛ за 7 клас, без да искам направих една малка вълнообразна линия.
Съвсем малка. Тя не преличал нито но инициал нито на име. Въпроса ми е дали ще ми анулират работата. Много се притеснявам?!?! :( :( иначе имам 5,70 някъде
renekkton12
Нов

Рейтинг: 0

Мнениеот Гост » 29 Май 2015, 13:29

Гост написа:Абе за да си проверя химикалите дали са еднакви на черновата за преразказа направих 2 чертички като ''='' може ли да ми го анулират?

Мисля , че няма да ти я анулират :-)
Гост

Мнениеот Гост » 29 Май 2015, 13:31

На матура задраска отговор и го замених с друг.Ще ми анулират ли го?
Гост

Мнениеот math10.com » 04 Авг 2016, 13:29

Гост написа:На матура задраска отговор и го замених с друг.Ще ми анулират ли го?

За анулиране не се притеснявай.Никой няма да ти анулира работата.Но ако на матурата си съставял изречения като в поста ,не очаквай висока оценка ;)
math10.com
Математиката ми е страст

Рейтинг: 815

Мнениеот Гост » 27 Май 2017, 13:00

Здравейте:) И аз се притеснявам да не ми бъде анулирана матурата,тъй като в последния момент забелязах ,че в листа за отговори имам леко петно от химикала ми,просто от бързината и много писане се е отпечатало от ръцете ми (поне така предполагам)
Гост

Мнениеот Гост » 22 Май 2018, 21:45

x^{y}
Гост написа:Не мисля,че чак за такова нещо анулират.Но на мен ми се случи друго.Направих си цялата матура,написах си есето(2 лист) и след като се прибрах си проверих отговорите и имам само 4 грешки.Но проблемът е,че размених местата на два от въпросите (38 и 39) и попитах квесторите как да го поправя и те ми казаха да сложа отстрани стрелка или да напиша отгоре срещу 38-39 и срещу39-38...Аз помислих,че трябва да ми дадат нова бланка,но те казаха,че нямало проблем.Направих това,което те ми казаха и сега съм страшно притеснена да не го зачетат за знак и да ми анулират работата.Просто се доверих на квесторите,които би трябвало да са инструктирани. :Х :(

А за подсказване без да се обръщаш дали анулират,че ми е голям стресссссс
Гост

Мнениеот Гост » 15 Юни 2020, 15:17

NVO_line.jpg
NVO_line.jpg (89.11 KiB) Прегледано 2056 пъти
Дали ще ми анулират работата ако има такава чертичка ,която според мен си беше върху листа ,или без да искам съм я направил аз. Квесторката нищо не ми каза като я питах.
Гост

Мнениеот Гост » 19 Май 2023, 14:11

Аз на есето реших да нарисувам усмихнато лице.И се усетих че това може да го приемат за някакъв знак и да го анулират, но от контекста на есето си личи че не е знак.И сега това ще го мисля докато не излязат резултатите.Имам въпрос ако го зачетат като подсказване или нещо друго не ми анулират само есето нали.Има ли шанс просто човека който го проверява да си каже -Есето е добро от контекста се разбира че не е подсказване.
Гост

Мнениеот Гост » 13 Юни 2023, 13:01

В матурата за 10 клас ако съм сложил стрелка, за да отбележа, че текста трябва да е на нов ред на резюмето, ще го приемат ли като специален символ и да ми нулират целия тест или само резюмето. Моля, който разбира да ми каже
Гост

Мнениеот Гост » 19 Май 2024, 16:52

При мен се случи следното, че забравих да напиша дали текста ми е интерпретативно или есе, а направо започнах да пиша текста си. Написах три страници, но накрая щом се сетих се панирах. Нямах място на редовете и реших в бялото пространство над първия ред да напиша “Интерпретативно съчинение”. Дали биха ме анулирали заради това, защото наистина съм притеснена?
Гост

ПредишнаСледваща

Назад към Образование