Гост написа:zdraveyte na blankata bez da iskam napravih edna malka certa shte se anulira li rabotata mi .. cakam otgovora vi s pritesnenie
Гост написа:Абе за да си проверя химикалите дали са еднакви на черновата за преразказа направих 2 чертички като ''='' може ли да ми го анулират?
Гост написа:На матура задраска отговор и го замених с друг.Ще ми анулират ли го?
Гост написа:Не мисля,че чак за такова нещо анулират.Но на мен ми се случи друго.Направих си цялата матура,написах си есето(2 лист) и след като се прибрах си проверих отговорите и имам само 4 грешки.Но проблемът е,че размених местата на два от въпросите (38 и 39) и попитах квесторите как да го поправя и те ми казаха да сложа отстрани стрелка или да напиша отгоре срещу 38-39 и срещу39-38...Аз помислих,че трябва да ми дадат нова бланка,но те казаха,че нямало проблем.Направих това,което те ми казаха и сега съм страшно притеснена да не го зачетат за знак и да ми анулират работата.Просто се доверих на квесторите,които би трябвало да са инструктирани. :Х
Регистрирани потребители: Google [Bot]