ganka simeonova написа:По повод постовете на дим и криси една задачка- закачка:)
При стандартните означения за триъгълник, да се намерят ъглите му, ако:
[tex]h_a+h_b+h_c=\frac{17}{2 } r[/tex] (ot moq milost
inveidar написа:Нещо не ми стана ясно от урока за модулите. Не разбрах как се решават модулни неравенства от вида
[tex]|ax+b|>cx+d[/tex] или [tex]|ax+b|<cx+d[/tex]. Бихте ли ми обяснили г-жо Амсара?
amsara написа:inveidar написа:Нещо не ми стана ясно от урока за модулите. Не разбрах как се решават модулни неравенства от вида
[tex]|ax+b|>cx+d[/tex] или [tex]|ax+b|<cx+d[/tex]. Бихте ли ми обяснили г-жо Амсара?
Извинявам се, че чак сега отговарям, ама ме нямаше на работа, бях за кратко в отпуска.![]()
Шегата я оставям обаче.С удоволствие се пробвах да бъда учител, понеже темата, която зададе госпожата беше за обяснение на материал от 8 клас.Който аз днес завършвам.Ама в него за жалост не сме учили още модулни неравенства, в които неизвестното го има и извън модула.Така че истината е, че не мога да обясня нещо, което самата аз още не съм учила.Затова нека ме замести някой по-възрастен "колега"
amsara написа:Благодаря много за обяснението!![]()
Предполагах, че е така и все пак не можех да рискувам и да обяснявам на база предположенията си.
ganka simeonova написа:amsara написа:Благодаря много за обяснението!![]()
Предполагах, че е така и все пак не можех да рискувам и да обяснявам на база предположенията си.
Сара, светът принадлежи на смелитеРискувай и се пробвай, дори и някой път да сгрешиш
malina89 написа:Предлгам уроци по математика в Русе, от 1 до 12 клас,кандидатстване след 7 клас,матури, кандидатстудентски изпити,дълъг стаж като гимназиален преподавател. Диана Георгиева, тел. 0885084678
Регистрирани потребители: Google [Bot]