Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Матура бо БЕЛ

Re: Матура бо БЕЛ

Мнениеот Анонименннн » 29 Май 2024, 10:09

Гост написа:Аз на есето реших да нарисувам усмихнато лице.И се усетих че това може да го приемат за някакъв знак и да го анулират, но от контекста на есето си личи че не е знак.И сега това ще го мисля докато не излязат резултатите.Имам въпрос ако го зачетат като подсказване или нещо друго не ми анулират само есето нали.Има ли шанс просто човека който го проверява да си каже -Есето е добро от контекста се разбира че не е подсказване.

Анулираха ли я?
Анонименннн
Нов

Рейтинг: 0

Мнениеот Анонименннн » 29 Май 2024, 10:12

Гост написа:
NVO_line.jpg
Дали ще ми анулират работата ако има такава чертичка ,която според мен си беше върху листа ,или без да искам съм я направил аз. Квесторката нищо не ми каза като я питах.

Анулираха ли я?
Анонименннн
Нов

Рейтинг: 0

Мнениеот bostanjy » 18 Юли 2025, 18:07

inveidar написа:Ееее, ако бяхте толкова активни и по математически въпроси, грешка нямаше да имате! :lol:

решаващото значение на литературата в бъдещия житейски и професионален път на младежите у нас съвсем вярно и много отдавна са уловени от изтънчените детектори на родните институции. неслучайно те съвършено правилно поставят в центъра на учебния процес именно лириката, поезията и неизбродимите духовни пространства на лирическите героини в търсенето на отговори на вечните въпроси.

как бихме могли да си представим икономическото развитието на скъпото ни отечество, например, ако зрелостниците не са абсолютно наясно с ... както казах вече - лириката, поезията, значението на символизма, самотата на дебелянов ... вие какво си мислите? че ше постигнете нещо с математики, физики-мизики и такиви!? не ставайте смешен! та нали всички знаем как се израства професионално? почваш работа някъде, месец, два, три ... един ден началника те вика: 'иванчо, я кажи сега някое стихотворение или барем един лирически къс!' и почва иванчо. един лирически къс, втори лирически къс, ... а началника: 'добре, добре ... стига! ето ти един бонус - 500 лв.! ако и другия месец ми изрецитираш още 15 стихотворения ше ти увелича заплатата с 1000 лв.!'

и, естествено, следващата седмица, иванчо издекламирва не 15, ами цели 20 стихотворения, щото има здрава подготовка от училище, в което са е занимавал по не знам си колко часа седмично с лирики, поезии, лирически героини и все такиви полезни неща в живота. и му увеличават заплатата на иванча! и те така.

системата е измислена перфектно и функционира още по-перфектно!
bostanjy
Нов

Рейтинг: 3

Мнениеот bostanjy » 10 Авг 2025, 18:21

а, забрайх да кажа!

литературата, поезията, лириката и научните литературни разработки относно лирическите гериони,
са изключително полезни и в борбата с корупцията, краденето на пари от републиканския бюджет и от общинските бюджети,
контрабандата, краденето на пари от здравната каса, източването на ддс и подобни.

затова държавата трябва да дава още повече пари на най-добрите поети за тяхното творчество за да ги стимулира
и за да могат те да разгърнат на спокойствие творческите си сили. ако се финансират допълнително от бюджета творчеството на известни наши поетични творци няма да е далеч времето, когато ще се появят нови поетично-музикални шедьоври от рода на:
'седнала радка на мойта ... да си подруса ... ', 'тес чарвени думати, кой ги мама разклати', 'и ловец съм и рибар съм, на закона мамата е... съм!'
и т. н., и т. н.

и така ше са опрайми!
bostanjy
Нов

Рейтинг: 3

Предишна

Назад към Образование