Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Матура бо БЕЛ

Матура бо БЕЛ

Мнениеот Гост » 22 Май 2012, 14:31

Здравейте!
Вчера се явих на матура по БЕЛ и на последната задача - коментара на литературната творба, след като сгреших 1 буква, т.е. замених я с друга неволно, задрасках цялата буква, защото не се сетих да я сложа в скоби и да я задраскам с 1 черта, смятате ли, че това почерняне отгоре може да бъде счетено като знак към комисията и работата ми да бъде анулирана и съответно някъде прочетох, че анулират само самата задача. Нека някой от опит с подобно задраскване да сподели дали е имало проблем. Така ли е, или анулират цялата работа?
Гост

Re: Матура бо БЕЛ

Мнениеот mkmarinov » 22 Май 2012, 20:58

Нищо няма да ти анулират.
mkmarinov
Математиката ми е страст

Рейтинг: 15

Мнениеот Consigliere- » 22 Май 2012, 22:20

Не искам да го обръщам на спам,но на 1 задача вместо самата дума тръгнах да преписвам цялото изречение като отговор ,могат ли да ми анулират за това ?
Аватар
Consigliere-
Напреднал

Рейтинг: 10

Мнениеот Гост » 23 Май 2012, 15:32

Не мисля,че чак за такова нещо анулират.Но на мен ми се случи друго.Направих си цялата матура,написах си есето(2 листа) и след като се прибрах си проверих отговорите и имам само 4 грешки.Но проблемът е,че размених местата на два от въпросите (38 и 39) и попитах квесторите как да го поправя и те ми казаха да сложа отстрани стрелка или да напиша отгоре срещу 38-39 и срещу39-38...Аз помислих,че трябва да ми дадат нова бланка,но те казаха,че нямало проблем.Направих това,което те ми казаха и сега съм страшно притеснена да не го зачетат за знак и да ми анулират работата.Просто се доверих на квесторите,които би трябвало да са инструктирани. :Х :(
Гост

Мнениеот Consigliere- » 23 Май 2012, 17:02

хах и ти като мен,няма ...те и името да си напишеш ще намерят начин да е зачетат,просто всеки е в паника след матурата,всички ще минем небойте се ...
Аватар
Consigliere-
Напреднал

Мнениеот Гост » 23 Май 2012, 17:46

Ама миналата година ли ти се е случило това или сега ?
Гост

Мнениеот Consigliere- » 23 Май 2012, 17:57

тази година,но ти казвам спокойно,по тази логика тря да анулират 1/3 от работите..
Аватар
Consigliere-
Напреднал

Мнениеот Гост » 23 Май 2012, 18:02

Ужас,полудяла съм..Дано да си прав/а.А ти също ли си сложил/а стрелка и питали квесторите?
Гост

Мнениеот Consigliere- » 23 Май 2012, 18:07

Да,слагал съм стрелка,за пример ще ти дам 1 приятел,който миналата година писа с различен цвят на химикала и се беше панирал,и му зачетоха работата.
Аватар
Consigliere-
Напреднал

Мнениеот Гост » 23 Май 2012, 18:10

Мхм,ясно.Мерси, поне малко ме поуспокои.Сега ще чакаме резултати.
Гост

Мнениеот Гост » 23 Май 2012, 19:12

Здравейте, на мен пък ми се случи друго, не знам как направих такава глупост, вместо да направя Х точно в кръгчето, аз ги направих по големи и излезнаха бая вънка от кръчетата дали може да ми анулират работата за това, много се притеснявам..
Гост

Мнениеот mkmarinov » 24 Май 2012, 00:15

Към всичките въпроси: отсреща ви проверяват хора.
mkmarinov
Математиката ми е страст

Рейтинг: 15

Мнениеот Гост » 24 Май 2012, 00:17

Надали ще анулират за каквото и да е. :)
Гост

Мнениеот Гост » 29 Май 2012, 18:26

Да ви попитам според вас дали ще ми анулират матурата заради една скоба която направих зигзообразна по инерция и отгоре леко я оправих да не изглежда баш вълнообразна , дали ще го приемат като някакъв знак ?? :(
Гост

Мнениеот ganka simeonova » 29 Май 2012, 18:39

Споко бе хора, нищо няма да анулират:)
ganka simeonova

Мнениеот Гост » 04 Юни 2012, 13:02

И аз съм разтревожен относно моята матура,направих същото като теб(да задраскам цяла буква),само където при мен не е 1,ами 5-6 букви :?
Гост

Мнениеот Гост » 05 Юни 2012, 19:50

При мен имаше нещо подобно, задрасках един отговор, пък после реших, че е верен, но нямаше как да си поправя... Казаха ми да сложа хиксче до кръгчето на отговора, който смятам за верен, и аз си го сложих, доверих им се, те се бяха консултирали с разни хора от дирекцията.. Според вас ще ми анулират ли теста?
Гост

Мнениеот ganka simeonova » 05 Юни 2012, 19:55

Стига сте се кахърили:) Нп...
ganka simeonova

Мнениеот Xixibg » 05 Юни 2012, 21:43

Ах тези зрелостници :)
Xixibg

Мнениеот Гост » 21 Май 2013, 12:54

Днес правих матура и на черновата на преразказа си писах едни ключови думички ама ги оградихх в квадратче за да ги отделя от текстаа не е направено на беловата а в черновата и сега много ме е страх да не ми анолират работата
Гост

Мнениеот Гост » 21 Май 2013, 17:03

Гост написа:Днес правих матура и на черновата на преразказа си писах едни ключови думички ама ги оградихх в квадратче за да ги отделя от текстаа не е направено на беловата а в черновата и сега много ме е страх да не ми анолират работата

Пише се "оградих" , "текста" и "анулират"
и не се притеснявай.Никой няма да ти анулира работата, освен ако не кажеш, какви са точно тези ключови думи и някой не изпрати оплакване до РИО към МОНТ.
Гост

Мнениеот inveidar » 21 Май 2013, 19:13

Ееее, ако бяхте толкова активни и по математически въпроси, грешка нямаше да имате! :lol:
По-добре малко акъл, но навреме!!!
Аватар
inveidar
Математик

Рейтинг: 689

Мнениеот Гост » 21 Май 2013, 21:45

Ако си изтрил с химикала с гума някои от въпросите с отворени отговори работата анулира ли се?
Гост

Мнениеот Гост » 21 Май 2013, 21:46

Гост написа:Ако си изтрил химикала с гума някои от въпросите с отворени отговори работата анулира ли се?
Гост

Мнениеот Гост » 22 Май 2013, 16:01

Мен друго ме притеснява. тоест 2 неща но , съм сташно притеснена... :| :( Първото е, че нали попринцип на листа със задачите не се драска, а аз по инерция или от притеснение по точно направих няколко точки и една черта на листа с отговорите... ;( Много ме е страх да не ми анулират работата.. А второто нещо което ме притеснява много е че на всички мои съученици им сложиха в плика и двата листа за чернова, а на мен не ми ги сложиха в плика и когато излязохме извън училището всички ми казаха , че и черновата е трябвало да е в плика с отговорите , името и теста... :( Моля ви кажете ми дали заради тези 2 неща може да ми направят проблем и по лошото да анулират работата?? :( :(
Гост

Следваща

Назад към Образование