Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Софтуерно инженерство или СТД в ПУ или КСТ в ТУ-Филиал ?

Софтуерно инженерство или СТД в ПУ или КСТ в ТУ-Филиал ?

Мнениеот lost » 09 Яну 2017, 23:21

Здравейте! Аз съм 12 клас, занимавам се с програмиране от 4 години (3 години учих С++, а тази година уча C#) и искам да се развивам в тази насока. Много ми е трудно да избера в кой университет да уча, защото всички казват, че където и да отида (в България) няма да науча нищо. Трябва да избера университет в Пловдив( поради липса на финансови възможности) и много се чудя кой избор ще е по-разумен -> да уча КСТ в ТУ-Филиала или в ПУ софтуерно инженерство или СТД ? Привлича ме софтуерното инженерство в ПУ, но, тъй като специалността е нова , във форумите не можах да намеря нищо и бих искала някой от вас да сподели мнението си по въпроса (за качеството на обучение там, за упр, за лекциите и т.н.). Другото, което ме притеснява, е, че съм момиче, а към тази професия се насочват повече момчетата, и не бих искала да съм единственото в специалността. :D
lost
Нов

Рейтинг: 1

Re: Софтуерно инженерство или СТД в ПУ или КСТ в ТУ-Филиал ?

Мнениеот Knowledge Greedy » 10 Яну 2017, 23:50

Отговор - съвет, встрани от въпроса.
Сменете си ника!
lost (» Вто Яну 10, 2017 12:21 am) звучи "кармично не добре". :?
Давайте с повече самочувствие!
По въпроса.
lost написа:Здравейте! Аз съм 12 клас, занимавам се с програмиране ... ПУ софтуерно инженерство или СТД ? Привлича ме софтуерното инженерство в ПУ, но, тъй като специалността е нова , във форумите не можах да намеря нищо и бих искала някой от вас да сподели мнението си по въпроса (за качеството на обучение там, за упр, за лекциите и т.н.). ...:D

Специалността е нова, но ITколегите от ПУ не са новаци - гарантирано! :D
Feci, quod potui, faciant meliora p0tentes.
Сторих каквото можах, по-добрите по-добро да направят.
Knowledge Greedy
Професор

Рейтинг: 2830

Re: Софтуерно инженерство или СТД в ПУ или КСТ в ТУ-Филиал ?

Мнениеот lost » 11 Яну 2017, 15:16

А знаете ли какви програмни езици се изучават (и в двата университета) ? :)
lost
Нов

Рейтинг: 1

Назад към Образование