И последната молба е за лични мнения от обитаващите този форум, макар че се съмнявам, че повечето ще кажат "Математика"
Какаши Сенсей написа:Най-добре е да научиш английски и да кандидатстваш в западните страни. Аз това ще направя. Както каза в българските университети във факултета по физика ще намериш трима души на кръст, пък и до колкото занм кариера като теоретичен физик тук няма, най-много да работиш в БАН за 500 лева заплата.
Моите интереси са същите, като твоите и аз съм решил да уча във Финландия. Там ще имаш много по-добра среда за учене и място където да изявиш таланта си. Има толкова много безплатни стипендии, които предлат западните страни, може да кандидатстваш и да те приемат!
Skygear написа:...Кое е по-депресиращо, квантова механика, или топология? ...
Гост написа:Искам да попитам как провървяха нещата за теб в крайна сметка. Скоро ще завърша 12 клас и също се чудя между математика и физика... Ако си навлезнал в нещата, какво би ми препоръчал? Благодаря предварително!
Гост написа:Искам да попитам как провървяха нещата за теб в крайна сметка. Скоро ще завърша 12 клас и също се чудя между математика и физика... Ако си навлезнал в нещата, какво би ми препоръчал? Благодаря предварително!
proto210 написа:Здравейте, ще съживя темата, като попитам ammornil, Вие завършил/а ли сте и къде? Аз в момента съм 11 кл. и се чудя същото. Имам голям интерес към и двата предмета, а освен това се справям с немски/английски. Вариант, който ми препоръчаха, е да мина бакалавъра фъф фзф/фми и после да замина за чужбина.
Регистрирани потребители: Google [Bot]