martin123456 написа:програмист, но... е ужасно както днес ме накараха да се занимавам със съвсем нова платформа от която нищо не разбирам със срок утре да разреша потребителски пробелем
ето затова сега пия
Chaos написа:Зависи какво се влага в самата дума. Защото има 'учители' и УЧИТЕЛИ !
Дали те искат ТИ да ги научиш на нещо ?
ins- написа:martin123456 написа:програмист, но... е ужасно както днес ме накараха да се занимавам със съвсем нова платформа от която нищо не разбирам със срок утре да разреша потребителски пробелем
ето затова сега пия
Това че пиеш носи ли ти бонуси към заплатата и помага ли ти да си разрешиш проблема?
seppen написа:Не е лесно да се поднесе материала по интересен и достъпен начин. Има хора, които са много добри в областта си, но просто не стават за преподаватели.
Mario55 написа:seppen написа:Не е лесно да се поднесе материала по интересен и достъпен начин. Има хора, които са много добри в областта си, но просто не стават за преподаватели.
С това мнение съм абсолютно съгласен!
Mario55 написа:seppen написа:Не е лесно да се поднесе материала по интересен и достъпен начин. Има хора, които са много добри в областта си, но просто не стават за преподаватели.
С това мнение съм абсолютно съгласен!
на вашето мнение съм
Регистрирани потребители: Google [Bot]