Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Информация за курсове

Информация за курсове

Мнениеот paluk » 28 Яну 2011, 00:41

Привет драги съфорумници,
ученик съм за последна година в столична езикова гимназия. Въпреки че съм профил математика, съм недоволен от обучението по съответния предмет. Едно време бях добър по математика, на изпита след 7 ми клас имах пълна шестица по предмета, беше ми интересно, но усещам как нещата се занемаряват със всеки изминал ден :( А не искам да става така, защото възнамерявам да уча инженерна специалност в чужбина и разни пукнатини в знанията ми не искам да дърпат нещата назад. Затова искам да се запиша на курс или в краен случай учител по математика...не възнамерявам да кандидатствам тук, по скоро искам целта на курса да е затвърдяване на знанията, попълване на пропуски, дано няма много такива, и евентуално подготовка за матурата (не съм сигурен дали ще избера този предмет, колебая се и за английски, защото чувам, че не била трудна, но пък винаги съм харесвал математическите оценявания, защото има минимален субективизъм 8-) надявам се, че ще мога да взема правилното решение относно този казус, след като проследя нивото си по математика на един такъв курс) Естествено не искам и да се натреса на първия срещнат вариант, тогава щях да питам гуугъл, и затова ви моля да споделите колкото се може повече качествени опции, с които да реша проблема си. Работя по-добре в група, затова частния учител ми е последен вариант. Предлагат ли някои от учебните заведения интензивна подготовка за да мога да заздравя основата и да градя занапред?
Благодаря предварително, ще се радвам за всеки един коментар, дано са много :)
paluk
Нов

Рейтинг: 0

Назад към Образование