Привет драги съфорумници,
ученик съм за последна година в столична езикова гимназия. Въпреки че съм профил математика, съм недоволен от обучението по съответния предмет. Едно време бях добър по математика, на изпита след 7 ми клас имах пълна шестица по предмета, беше ми интересно, но усещам как нещата се занемаряват със всеки изминал ден

А не искам да става така, защото възнамерявам да уча инженерна специалност в чужбина и разни пукнатини в знанията ми не искам да дърпат нещата назад. Затова искам да се запиша на курс или в краен случай учител по математика...не възнамерявам да кандидатствам тук, по скоро искам целта на курса да е затвърдяване на знанията, попълване на пропуски, дано няма много такива, и евентуално подготовка за матурата (не съм сигурен дали ще избера този предмет, колебая се и за английски, защото чувам, че не била трудна, но пък винаги съм харесвал математическите оценявания, защото има минимален субективизъм

надявам се, че ще мога да взема правилното решение относно този казус, след като проследя нивото си по математика на един такъв курс) Естествено не искам и да се натреса на първия срещнат вариант, тогава щях да питам гуугъл, и затова ви моля да споделите колкото се може повече качествени опции, с които да реша проблема си. Работя по-добре в група, затова частния учител ми е последен вариант. Предлагат ли някои от учебните заведения интензивна подготовка за да мога да заздравя основата и да градя занапред?
Благодаря предварително, ще се радвам за всеки един коментар, дано са много