Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Устройство за вземане на изпити

Устройство за вземане на изпити

Мнениеот michi69 » 12 Мар 2011, 18:17

ПРОДАВАМ и ДАВАМ ПОД НАЕМ микрослушалка, най- новите модели невидими и 100% безжични блутут микрослушалки. Имам най- новите и най-неразкриваеми модели без кабели и огърлици, връзката до телефона е безжична няма никакви огърлици с дебели кабели или тежки 9 волтови батерии по тялото.
НЕ СЕ ПРОВАЛЯЙТЕ НА ИЗПИТИТЕ С ЕВТИНИ УСТРОЙСТВА.
Вземети си изпита 100% без да рискувате.
http://www.microslushalka.eu
0897516793
office@microslushalka.eu
michi69
Нов

Рейтинг: 0

Re: Устройство за вземане на изпити

Мнениеот ganka simeonova » 12 Мар 2011, 19:40

Аз смятам да си взема :twisted:
Госпожице мишке, или там както се наричаш миши...
По мат надали ще вървят...
Ако някой предварително знае темата, дори и да е безкрайно тъп или мързелив, или и двете, ще се постарае да "научи" решенията (отговорите)

ПП: Повръща ми се от такива, като теб :twisted:
ganka simeonova

Мнениеот ins- » 12 Мар 2011, 21:08

Който е по-тъпичък направо да си имплантира чип в мозъка, вместо да се хаби със слушалки. :)
Хубаво е, че има такива технологии и предприемчиви хора, но е лошо, че народа е толкова изпростял. :(
Интересно ми е, ако квестора си пусне блутут-а какво правим? и
Не може ли да се намери по-полезно приложение на тези слушалки?
"michi69" или поне други хора, които съм виждал да пускат обяви в интернет или да обикалят по фирмите
са "пеперудки". Те обикновено нищо не печелят, вършат трудната работа, а някой си седи кротко в офиса и парите му капят "от небето". Така, че не виждам, защо Ганка трябва да повръща, всеки решава сам за себе си. Защо да няма и такива хора? Само дето, ако Пешо пие виагра - това не го прави мъж...
Аватар
ins-
Математик

Рейтинг: 254

Мнениеот michi69 » 10 Май 2011, 12:16

Не е жадължително накой да е "безкрайно тъп за да неуспее да научи за изпит по математика" , понякога хората просто нямат време или достатъчно финанси да компенсират нулевото образование в България или поне в 99% от училищата

Всеки сам си решава......

Естествено екипа на http://microslushalka.eu/ препоръчва използването на предлаганите устройства само при много важни изпити при които отличната оценка е задължителна.

Образованието е безценно ..........но помнете :

"Колкото по-малко знае човек, толкова повече шум вдига и толкова по-голяма заплата получава."

Марк Твен
michi69
Нов

Рейтинг: 0

Назад към Образование