Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Матура БЕЛ син химикал

Матура БЕЛ син химикал

Мнениеот violate » 18 Май 2011, 13:15

Здравейте, вчера се явих на матура по БЕЛ, написах всичко както си му е редно, но когато се прибрах у нас установих един ужасен факт - бях писал навсякъде със тъмно син вместо черен химикал. Не знам как стана всичко, носех си 2 черни и 1 син химикал за всеки случай, разписах се на мястото за подписи със синия химикал оттам покрай целия стрес съм забравил да си сменя химикала! Най-якото е, че дори като си слагах в пликовете работата, никой от квесторите нищо не ми каза, нито в началото! Яд ме е много в момента, но стореното - сторено.

Отидох в училище, там ми казаха, че нищо не могат да направят (дори малко по-грубо се изразиха, но няма значение).

Искам да ви попитам дали 100% ще ми анулират работата, химикалът ми е със сравнително тъмен син цвят (разбрах после, че искат черен заради скенерите на теста, защото по-светлите сини химикали са правели проблем). Някой имал ли е подобен случай с познат миналата година? Силно се притеснявам, през ум никога дори не ми е минавало някога да слагам знаци, всичко друго ми е написано изрядно и чисто, без задрасквания. Говорих с една съседка, която е учителка и миналата година е била част от организацията на матурите, каза ми, че няма да ми направят проблем, стига химикала да не е бил много светъл.

Предварително се извинявам ако съм пуснал темата в грешен раздел.
Предварително ви благодаря за отговорите и помоща!

Желая успех на всички утре на втората матура! Бъдете внимателни!!!!!
violate
Нов

Рейтинг: 1

Re: Матура БЕЛ син химикал

Мнениеот ganka simeonova » 18 Май 2011, 16:25

Леле, указанието е за черен химикал!
Тогава, квесторите са за бой!
Нямам идея, дали ще се анулира работата.
ganka simeonova

Мнениеот violate » 19 Май 2011, 15:03

Благодаря ви за отговора!

Искам да попитам някой дали има познат учител, който е бил проверител миналата година или е тази и е запознат с това дали ще се анулират работите заради сгрешен цвят на химикал! Доколкото си спомням и четох в Интернет и миналата година е имало истерия около цвета на химикалите, но заради сгрешени указания.

Ще съм безкрайно благодарен на всеки, който ми помогне с информация. :|
violate
Нов

Мнениеот violate » 03 Юни 2011, 20:33

Така, днес ми излязоха резултатите, имам отличен на матурата по БЕЛ.
Следователно майната им на сините химикали, глупавите правила и още по-глупавите квестори.
Честито на всички!
violate
Нов

Назад към Образование