Здравейте, вчера се явих на матура по БЕЛ, написах всичко както си му е редно, но когато се прибрах у нас установих един ужасен факт - бях писал навсякъде със тъмно син вместо черен химикал. Не знам как стана всичко, носех си 2 черни и 1 син химикал за всеки случай, разписах се на мястото за подписи със синия химикал оттам покрай целия стрес съм забравил да си сменя химикала! Най-якото е, че дори като си слагах в пликовете работата, никой от квесторите нищо не ми каза, нито в началото! Яд ме е много в момента, но стореното - сторено.
Отидох в училище, там ми казаха, че нищо не могат да направят (дори малко по-грубо се изразиха, но няма значение).
Искам да ви попитам дали 100% ще ми анулират работата, химикалът ми е със сравнително тъмен син цвят (разбрах после, че искат черен заради скенерите на теста, защото по-светлите сини химикали са правели проблем). Някой имал ли е подобен случай с познат миналата година? Силно се притеснявам, през ум никога дори не ми е минавало някога да слагам знаци, всичко друго ми е написано изрядно и чисто, без задрасквания. Говорих с една съседка, която е учителка и миналата година е била част от организацията на матурите, каза ми, че няма да ми направят проблем, стига химикала да не е бил много светъл.
Предварително се извинявам ако съм пуснал темата в грешен раздел.
Предварително ви благодаря за отговорите и помоща!
Желая успех на всички утре на втората матура! Бъдете внимателни!!!!!

Меню