Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Какво е Индустриално Инженерство?

Мнениеот Mathemagician » 18 Авг 2011, 22:13

Здравейте, някой може ли да ми обясни какво точно е Индустриално Инженерство (Industrial Engineering), Chemical Engineering, Electrical Engineering и Mechanical Engineering. Много ще съм ви благодарен ако ми кажете :) мерси :D :D :D
Аватар
Mathemagician
Нов

Рейтинг: 2

Мнениеот Evance<3 » 14 Окт 2011, 13:19

Здравей :)) В моя факултет се изучават всички инженерства, които си споменал, но не съм се интересувала за повечето..
Аз следвам Индустриално Инженерство, макар, че при мен се води Инженерство и Индустриален Дизайн. Но доколкото знам е същото ;)
За предметите мога да ти кажа, че са висша математика (не е нищо особено), физика, техническо чертане, материали, история на индустриалния дизайн и т.н..
А след като завърши, изучавалия Индустриален Инженер (поне в моя университет) се специализира в Дизайн на Машини за фабрики или Дизайн за неща от битовия живот (ще те излъжа за името ако го преведа грешно). Т.е. или ще правиш дизайна на машини за фабрики, за да по-добра работа и спестяване на пари, или ще правиш дизайна на техника (компютри, лаптопи, телефони, автомобили и дай боже някой самолет ;д).. :)
Надявам се да съм ти помогнала. Аз съм първа година в Индустриално Инженерство и за сега ми харесва много :)
Успех !
Аватар
Evance<3
Нов

Рейтинг: 0

Назад към Образование