Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Врагове

Re: Врагове

Мнениеот drago » 23 Яну 2011, 19:06

Момчета,
що си губите времето, да си чешете езиците?
навремето един политик казваше: ...телевизора има копче.
Влизам в този форум от месец, защото понякога намирам някои интересни неща. Казвам някои, не всички. Другите просто не ги чета.
Освен този форум има и много други интересни неща, за да се затръшкам как било едно време и какви пичове имало!
Като усетя, че нямам вече интерес към това място, ще спра да го посещавам и няма да занимава хората с оплаквания, мрънкания, яд и други негативни емоции.
Един съвет и за вас: имате къде къде по -важни работи, за които трябва да мислите!
drago
Математик

Рейтинг: 514

Мнениеот ganka simeonova » 23 Яну 2011, 20:23

drago написа:Момчета,
що си губите времето, да си чешете езиците?
навремето един политик казваше: ...телевизора има копче.
Влизам в този форум от месец, защото понякога намирам някои интересни неща. Казвам някои, не всички. Другите просто не ги чета.
Освен този форум има и много други интересни неща, за да се затръшкам как било едно време и какви пичове имало!
Като усетя, че нямам вече интерес към това място, ще спра да го посещавам и няма да занимава хората с оплаквания, мрънкания, яд и други негативни емоции.
Един съвет и за вас: имате къде къде по -важни работи, за които трябва да мислите!

Ники Каракехайов, Станислав и още много други не са хора, които си гуят времето в това. Та наистина мислят за много и важни неща...
И са прави.
И са го доказали.
Не мисля, че се оплакват или мрънкат. Ако отворите стария форум, вече архив и прочетете техни постове, ще разберете защо вече не пишат.
ganka simeonova

Мнениеот admin » 23 Яну 2011, 20:48

Да се критикува е най-лесно, трудно е да се предлагат добри идеи/подобрения.
Аватар
admin
Site Admin

Рейтинг: 197

Мнениеот ganka simeonova » 23 Яну 2011, 20:58

Станислав написа:Не е само това. Абсолютно безредие - вижте само какви задачи са в раздела "Задача на седмицата" или в "Олимпиади 9-12 клас". Усеща се несериозно отношение на админа, което е най-малкото обидно! Отделно, ако се постави една трудна задача, то никой не си прави труда да я решава и прочее.

Станислав е прав на 50%.
Относно администрацията в съответния раздел.
Написано е, че задачи могат да поставят само хора с над 100 мнения, което предполага, че всички такива с под 100 не могат да пишат, но явно не е така.
Забраната е само като надпис, но иначе не е ефективна.
Всеки, който иска може да си пише..
Иначе относно хубавите задачи и решения, не мисля, че админът има отношение.
Това зависи от пишещите, пускащите решение и решаващите..
ganka simeonova

Мнениеот admin » 23 Яну 2011, 21:06

Ще махна рейтингите.
В един друг доста известен форум се изпокараха съфорумците заради рейтингите и ги махнах там и мисля тук да ги махна също.
Аватар
admin
Site Admin

Мнениеот admin » 23 Яну 2011, 21:09

Ганка ще те направя модератор в задача на седмицата, за да ги триеш такива, които са се регистрирали и пишат там задача, която им е за домашно.
Аватар
admin
Site Admin

Мнениеот ganka simeonova » 23 Яну 2011, 21:10

admin написа:Ганка ще те направя модератор в задача на седмицата, за да ги триеш такива, които са се регистрирали и пишат там задача, която им е за домашно.

Аз не ставам за модератор :)
ganka simeonova

Мнениеот admin » 23 Яну 2011, 21:12

Само да триеш хора, които не трябва да публикуват там задача.
Аватар
admin
Site Admin

Мнениеот ganka simeonova » 23 Яну 2011, 21:13

Там е работата, че не съм всеки ден на компа и не давам гаранция, че ще реагирам адекватно.
ganka simeonova

Мнениеот admin » 23 Яну 2011, 21:19

Можем дори да направим форум, където само определени хора да имат достъп, но ще е скучен.
Аватар
admin
Site Admin

Мнениеот ganka simeonova » 23 Яну 2011, 21:28

admin написа:Можем дори да направим форум, където само определени хора да имат достъп, но ще е скучен.

Ако имат достъп само до побликуване на условие на задача, но не и на решение, няма да е скучен ;)
За сега в "Задача на седмицата" всеки си публикува ккавото си иска..
ganka simeonova

Мнениеот vel.angelov » 18 Мар 2011, 23:25

Въведете ограничение за постовете за 1 ден.Нека например са 3.Това ще спре хората които създават по 1001 теми с по една глупава задача за 1 ден,ще спре хората които са маниаци на тема трупане на рейтинг и брой коментари,надявам се да спрат и глупавите коментари от сорта на "и аз така мисля".А и май преди да коментираме нещо ще трябва повече да се замисляме!
vel.angelov
Нов

Рейтинг: 2

Мнениеот L.e.o » 21 Мар 2011, 18:56

"Въведете ограничение за постовете за 1 ден.Нека например са 3."
Майтапиш ли се?! Ако решиш няколко задачи да не можеш да постеш решенията ли? Това ли е целта?!

Много по-резонно е ако се слага някакво ограничение то да бъде:
Може да се отварят максимум по Х теми на ден.

Но дори и така, не виждам как ще спреш някой да си направи нов акаунт и да не отвори нови Х теми.
Освен ако не се наложи и ограничението:
Може да отварят теми само хора с У мнения.
Аватар
L.e.o
Математиката ми е страст

Рейтинг: 40

Мнениеот strangerforever » 21 Мар 2011, 19:08

L.e.o написа:Може да отварят теми само хора с У мнения.

Това също е недоизмислено.
Аватар
strangerforever
Математиката ми е страст

Рейтинг: 40

Мнениеот vel.angelov » 22 Мар 2011, 11:27

Каквото и да предложим ще има хора които няма да са съгласни(това е неизбежно),но трябва да се направи нещо.
L.e.o написа:Може да се отварят максимум по Х теми на ден.
Може да отварят теми само хора с У мнения.

и честито -ще се напълни с дърдорковци да трупат мнения за да могат да правят теми с глупави задачи.Тук мненията биха имали цена ако не са празни и тъй като не можем да оценим едно мнение като пълно или празно то е ясно че въобще не бива да бъде критерий.А и какво лошо има в това да покажеш днеска само 3 задачи?Страх те е че ще видиш как някой друг ще реши задачата и че може да ти покаже нещо за което не си се замислял?Точно пък това ще провокира хората да седнат и да решават,да посещават форума и т.н.Тук предполагам хората не са само заради задачите-задачи има и в сборниците.
А относно многото акаунти-не съм сигурен но мисля че може да се потърси решение от някакви онлайн игри.Там също хората имат проблем с многото акаунти и би трябвало да са се справили някак.
vel.angelov
Нов

Рейтинг: 2

Мнениеот Гост » 08 Дек 2014, 11:44

За приятелите не е ли нещо като Фейсбук ? Враговете - ако добавиш някой като враг - няма да видиш постовете му :) ;)
martin.nikolov написа:Ликна въпроси/отговори не работи при мен, и там може да има отговор на въпроса ми, но затова питам тук. Може да се добавят врагове и приятели. Това какъв ефект има? Каква е идеяата за врагове!!!
Гост

Предишна

Назад към Относно този форум