admin написа:След 15 мнения може да се гласува.
martin123456 написа:кой браузер ползваш
аз съм с мозила
martosss написа:Да, и аз това си мислех това е някаква световна конспирация на Ганка и Естоянов ROFL те са омагьосали админа и той ти е бъгнал акаунта, няма какво друго да е... или пък си просто толкова "лошо момче" с тая карма -4, че даже не дава да видим кой те е нареждал
martosss написа:на Ганка...
Гост написа:martosss написа:на Ганка...
Тя е регистриран потребител?
monika_at написа:Милата Менка от вчера ме засипа с отрицателни вотове, които хич не ми пукат. Дори ми дава отрицателни вотове за елегантно решени задачи. Какво да се прави, така изразява безсилието си. Аз съм и давала отрицателни вотове за грешно решени задачи. Не защото са грешно решени, а защото Менка решава повърхностно и най-вече не се трогва от грешките си. Просто е едно голямо перде! Аз съм учител и не мога да допусна един човек да дава ежедневно грешни решения и да не му пука за учениците. Както с примера за страната на триъгълника- последният й шедьовър. Докато съм в този форум, ще "чистя" след нея и ще я наблюдавам зорко, а тя да ми праска колкото си отрицателни вотове, ако иска. Аз знам, че не съм навредила на питащите за помощ, напротив, мисля, че съм им помогнала. В този смисъл, винаги ще съм радикална и безкомпромисна относно математиката.
MENKA написа:monika_at написа:Милата Менка от вчера ме засипа с отрицателни вотове, които хич не ми пукат. Дори ми дава отрицателни вотове за елегантно решени задачи. Какво да се прави, така изразява безсилието си. Аз съм и давала отрицателни вотове за грешно решени задачи. Не защото са грешно решени, а защото Менка решава повърхностно и най-вече не се трогва от грешките си. Просто е едно голямо перде! Аз съм учител и не мога да допусна един човек да дава ежедневно грешни решения и да не му пука за учениците. Както с примера за страната на триъгълника- последният й шедьовър. Докато съм в този форум, ще "чистя" след нея и ще я наблюдавам зорко, а тя да ми праска колкото си отрицателни вотове, ако иска. Аз знам, че не съм навредила на питащите за помощ, напротив, мисля, че съм им помогнала. В този смисъл, винаги ще съм радикална и безкомпромисна относно математиката.
Във вашите задачи липсва изказвателната част,поради което, не е много разбираем методът ви на решение.
admin написа:Не съм съгласен с вас Menka.
MENKA написа:admin написа:Не съм съгласен с вас Menka.
Всеки има право на мнение,но пък и чуждото мнение никак не ме интересува.
martosss написа:Примерно твоята кърма не я виждам, на админа също не мога, а пък моята я виждам, на сепен, на естоянов също ги виждам, странна работа!
Knowledge Greedy написа:Зачестиха червените оценки (-1).
В това няма лошо, ако са по същество. Случва се човек да греши. Но когато влагаме излишни емоции, не е добре.
Уважаеми гости и колеги, бъдете добри, не пишете дразнещи обръщения, не обиждайте и бъдете самокритични!
Поправяйте грешките си. Има бутон "Промени", който се появява след изпращане на поста. Можете да хвърлите един поглед върху това, което сте написали.
Има и бутон "Запамети". Когато човек е гневен или няма време, това е най-добрият бутон! Следващият път, като заредите вашия гняв, просто ще се посмеете и ще се откажете да го изпратите.![]()
Зачестиха червените оценки -1
Написаното остава.
Пишете по същество.
Регистрирани потребители: Google [Bot]