Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Нова система за оценка на потребител

Re: Нова система за оценка на потребител

Мнениеот martin123456 » 19 Яну 2010, 01:58

мисля че нямт коментар...и затова няма url към основанието
а пъкккк може и от злоба да няма урл...с толова "несмислени" неща се наслушах, логиката си забравих
martin123456
Математик

Рейтинг: 92

Мнениеот martosss » 19 Яну 2010, 02:26

Да, и аз това си мислех това е някаква световна конспирация на Ганка и Естоянов ROFL те са омагьосали админа и той ти е бъгнал акаунта, няма какво друго да е... или пък си просто толкова "лошо момче" с тая карма -4, че даже не дава да видим кой те е нареждал :lol:
Аватар
martosss
Напреднал

Рейтинг: 22

Мнениеот flavia » 19 Яну 2010, 02:40

Оф, много тъпо, ако има и още някакви ограничения, които не знаем:)
flavia
Нов

Рейтинг: 3

Мнениеот Baronov » 19 Яну 2010, 02:40

admin написа:След 15 мнения може да се гласува.

ДА... Ето затова трябва да спамя още малко.
Baronov
Фен на форума

Рейтинг: 9

Мнениеот Baronov » 19 Яну 2010, 02:41

martin123456 написа:кой браузер ползваш
аз съм с мозила

Сафари мн ясно.
Baronov
Фен на форума

Мнениеот Baronov » 19 Яну 2010, 02:42

martosss написа:Да, и аз това си мислех това е някаква световна конспирация на Ганка и Естоянов ROFL те са омагьосали админа и той ти е бъгнал акаунта, няма какво друго да е... или пък си просто толкова "лошо момче" с тая карма -4, че даже не дава да видим кой те е нареждал :lol:

Егати аз се надявах като събера 15 мнения да видя как са се нареждали с гласуването и да се посмея.
Нищо заслужава си да опитам.
Baronov
Фен на форума

Мнениеот ganka simeonova » 19 Яну 2010, 23:29

Добре де, праснах няколко минуса и плюса на потребители, сега искам да дам + и не ми позволява. Защо?
ganka simeonova

Мнениеот martosss » 20 Яну 2010, 21:04

сигурно си си изразходвала лимита за седмицата, пробвай по-полека да го караш с оценките и да не даваш на един и същ потребител 10 оценки за 1 и също нещо. ;)
Аватар
martosss
Напреднал

Мнениеот martosss » 03 Фев 2010, 18:53

Добре, все още не мога да разбера защо не мога да видя кармата на повечето потребители... на martin123456, na naitsirk, на Ганка... а на seppen мога примерно... моята също си я виждам, някой може ли да ми обясни :?:
Аватар
martosss
Напреднал

Мнениеот Гост » 10 Дек 2014, 15:17

martosss написа:на Ганка...

Тя е регистриран потребител?
Гост

Мнениеот monika_at » 10 Дек 2014, 15:33

Гост написа:
martosss написа:на Ганка...

Тя е регистриран потребител?

Да, драги. Ганка е моето име. Сега съм с друг ник :mrgreen:
"Колкото повече изследваме Вселената, толкова по-ясно става, че е единична мисъл на велик математик!"
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Рейтинг: 936

Мнениеот Knowledge Greedy » 15 Дек 2014, 10:53

Зачестиха червените оценки (-1).
В това няма лошо, ако са по същество. Случва се човек да греши. Но когато влагаме излишни емоции, не е добре.

Уважаеми гости и колеги, бъдете добри, не пишете дразнещи обръщения, не обиждайте и бъдете самокритични!
Поправяйте грешките си. Има бутон "Промени", който се появява след изпращане на поста. Можете да хвърлите един поглед върху това, което сте написали.

Има и бутон "Запамети". Когато човек е гневен или няма време, това е най-добрият бутон! Следващият път, като заредите вашия гняв, просто ще се посмеете и ще се откажете да го изпратите. :D

Написаното остава.
Пишете по същество.
Feci, quod potui, faciant meliora p0tentes.
Сторих каквото можах, по-добрите по-добро да направят.
Knowledge Greedy
Професор

Рейтинг: 2830

Мнениеот Гост » 15 Дек 2014, 13:49

Промени е само за ригистрирани , но си прав за много неща.quote="Knowledge Greedy"]Зачестиха червените оценки (-1).
В това няма лошо, ако са по същество. Случва се човек да греши. Но когато влагаме излишни емоции, не е добре.

Уважаеми гости и колеги, бъдете добри, не пишете дразнещи обръщения, не обиждайте и бъдете самокритични!
Поправяйте грешките си. Има бутон "Промени", който се появява след изпращане на поста. Можете да хвърлите един поглед върху това, което сте написали.

Има и бутон "Запамети". Когато човек е гневен или няма време, това е най-добрият бутон! Следващият път, като заредите вашия гняв, просто ще се посмеете и ще се откажете да го изпратите. :D

Написаното остава.
Пишете по същество.[/quote]
Гост

Мнениеот monika_at » 15 Дек 2014, 19:37

Милата Менка от вчера ме засипа с отрицателни вотове, които хич не ми пукат. Дори ми дава отрицателни вотове за елегантно решени задачи. Какво да се прави, така изразява безсилието си. Аз съм и давала отрицателни вотове за грешно решени задачи. Не защото са грешно решени, а защото Менка решава повърхностно и най-вече не се трогва от грешките си. Просто е едно голямо перде! Аз съм учител и не мога да допусна един човек да дава ежедневно грешни решения и да не му пука за учениците. Както с примера за страната на триъгълника- последният й шедьовър. Докато съм в този форум, ще "чистя" след нея и ще я наблюдавам зорко, а тя да ми праска колкото си отрицателни вотове, ако иска. Аз знам, че не съм навредила на питащите за помощ, напротив, мисля, че съм им помогнала. В този смисъл, винаги ще съм радикална и безкомпромисна относно математиката.
"Колкото повече изследваме Вселената, толкова по-ясно става, че е единична мисъл на велик математик!"
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Мнениеот MENKA » 15 Дек 2014, 22:36

monika_at написа:Милата Менка от вчера ме засипа с отрицателни вотове, които хич не ми пукат. Дори ми дава отрицателни вотове за елегантно решени задачи. Какво да се прави, така изразява безсилието си. Аз съм и давала отрицателни вотове за грешно решени задачи. Не защото са грешно решени, а защото Менка решава повърхностно и най-вече не се трогва от грешките си. Просто е едно голямо перде! Аз съм учител и не мога да допусна един човек да дава ежедневно грешни решения и да не му пука за учениците. Както с примера за страната на триъгълника- последният й шедьовър. Докато съм в този форум, ще "чистя" след нея и ще я наблюдавам зорко, а тя да ми праска колкото си отрицателни вотове, ако иска. Аз знам, че не съм навредила на питащите за помощ, напротив, мисля, че съм им помогнала. В този смисъл, винаги ще съм радикална и безкомпромисна относно математиката.

Във вашите задачи липсва изказвателната част,поради което, не е много разбираем методът ви на решение.
MENKA
Математиката ми е страст

Рейтинг: 219

Мнениеот monika_at » 15 Дек 2014, 22:46

MENKA написа:
monika_at написа:Милата Менка от вчера ме засипа с отрицателни вотове, които хич не ми пукат. Дори ми дава отрицателни вотове за елегантно решени задачи. Какво да се прави, така изразява безсилието си. Аз съм и давала отрицателни вотове за грешно решени задачи. Не защото са грешно решени, а защото Менка решава повърхностно и най-вече не се трогва от грешките си. Просто е едно голямо перде! Аз съм учител и не мога да допусна един човек да дава ежедневно грешни решения и да не му пука за учениците. Както с примера за страната на триъгълника- последният й шедьовър. Докато съм в този форум, ще "чистя" след нея и ще я наблюдавам зорко, а тя да ми праска колкото си отрицателни вотове, ако иска. Аз знам, че не съм навредила на питащите за помощ, напротив, мисля, че съм им помогнала. В този смисъл, винаги ще съм радикална и безкомпромисна относно математиката.

Във вашите задачи липсва изказвателната част,поради което, не е много разбираем методът ви на решение.

В моите задачи липсвала "изказвателната част", поради което методът на решение не ми е разбираем. Драга Менке, моят метод не е разбираем единствено за теб! :twisted: Смях в залата!
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Мнениеот admin » 15 Дек 2014, 23:01

Не съм съгласен с вас Menka.
Аватар
admin
Site Admin

Рейтинг: 207

Мнениеот MENKA » 15 Дек 2014, 23:04

admin написа:Не съм съгласен с вас Menka.

Всеки има право на мнение,но пък и чуждото мнение никак не ме интересува.
MENKA
Математиката ми е страст

Рейтинг: 219

Мнениеот monika_at » 15 Дек 2014, 23:23

MENKA написа:
admin написа:Не съм съгласен с вас Menka.

Всеки има право на мнение,но пък и чуждото мнение никак не ме интересува.

Понеже чуждото мнение не те интересува, нямаш място в една такава общност!
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Мнениеот Гост » 16 Дек 2014, 06:23

Браво, Гане! Дръж печено!
Гост

Мнениеот loving_math » 16 Дек 2014, 15:35

А във Bашите pешения, драга Менка, преобладава "изказвателната " част, която често е и грешна.
Да не говорим какво мъчение е да се четат постовете Ви. Има наличен LaTex, ама Вас нали не Ви интересува чуждото мнение, та затова едва ли ще се съобразите с препоръката да го използвате.

Освен това да виждате под постовете на monika_at да стоят дежурни питания от потребители кое от къде следва и дадено твърдение/преобразувание защо е така? Отговорът е НЕ. А щом не питат, значи са разбрали, нали така? Или поне тези, които са искали да разберат. Които не са искали, са друга бира. Те изначално са нямали за цел да "смелят" дадена задача, а само да я препишат. Това, че решенията й са ясни на голяма група хора, а на Вас не, говори лошо не за нейните постове..
loving_math
Напреднал

Рейтинг: 147

Мнениеот Гост » 23 Мар 2015, 18:01

martosss написа:Примерно твоята кърма не я виждам, на админа също не мога, а пък моята я виждам, на сепен, на естоянов също ги виждам, странна работа!

Аз виждам на всички регистрирани.
Гост

Мнениеот Гост » 02 Апр 2015, 10:21

При мен няма нито запази нито промени,а само прегледай и изпрати.Така че не можем да натискаме.Дори емотикони(усмивки) нямам.Нито отдясно,нито отляво,нито отгоре,нито отдолу.Така че(повтаря се , но няма нищо) гостите (не съм сигурен за потребителите ) са ограничени от емотикони(усмивки, запази,промени, а имаме само прегледай и изпрати.Не ми дават да променя дори и мнение преди пет минути да кажем,но може плюс минус някъде там)Наистина понякога нямам време да пиша,но не успявам да запомня понякога,а понякога запомвам когато не съм зает да говоря , защото когато говоря и пиша почти винаги забравям.За другото си прав.Обаче мисля , че всички трябва да имат достъп до двата бутона промени , запази и изтрий .За червените оценки бутона ,, Не харесвам" (или с други думи -1 или червения бутон) мисля че и гостите също би трябвало да могат да гласуват, но не е така.Попринцип и бутона,,Харесвам" го има при нас( със други думи се нарича +1 или зеления бутон . Ръчичката също може да се каже.Попринцип се радвам , че и ние ( гостите ) може да гласуваме неотрицателно (зеления бутон) за разлика от отрицателно(червения и най-лошия бутон за всички регистрирани потребители , които може би се радват , че гостите не могат да гласуват отрицателно , защото кой знае може да има повече отрицателни гласове(вотове).А Попринцип гостите трябва дагласуват и неотрицателно (зеления бутон) , и отрицателния бутон , който както знаят някои хора може да гласуват само регистрираните потребители.Даже си мисля , че някои регистрирани също не могат да го ползват , защото в друг форум видях някои регистрирани да могат да гласуват , че коментара е полезен , а други не могат.После разбраха , че това става с активиране на лично съобщение да се каже на Админа , който е в другия форум , че искат да гласуват , че коментара е полезен.В много форуми го има това за коментара , че е полезен , така , че не си мислете за никакъв форум, защото ще сбъркате .Хайде толкоз стига , поздрав най-сърдечен на всички и регистрирани потребители , и нерегистрирани потребители .Включително и гостите . А на тези , които искат да напусна ще им кажа само едно , вие не разбирате в темитепкой гост е писал , така че не го правете , защото ще сгрешите. Зачистиха червените оценки(-1)

Написаното остава.
Пишете по същество.[/quote]
Гост

Мнениеот Гост » 07 Дек 2015, 18:41

Аз имам само прегледай.
Knowledge Greedy написа:Зачестиха червените оценки (-1).

Зачестиха червените оценки -1

Написаното остава.
Пишете по същество.
Гост

Предишна

Назад към Относно този форум