Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Няколко въпроса

Няколко въпроса

Мнениеот grav » 12 Апр 2013, 11:53

Имам няколко общи въпроса, за които сигурно има информация някъде, но не съм я видял.

1. Каква е функцията на опцията за добавяне на приятели и врагове? Чисто символична ли е или има и нещо практично? Например, ако имам списък с приятели, мога ли като гледам новите мнения да гледам само техните, или нещо подобно?

2. Каква е ролята на репутацията, с какво се различава от предишните варианти, и защо анонимни нерегистрирани могат да гласуват? За последното предполагам, че е за да могат нерегистрирани, които са получили отговор на въпросите си, да изразят благодарност.

3. Предполагам, че възможноста за писане без регистрация е за да няма стотици нови регистрирани потребители с по един пост. Това го разбирам. Но може ли да се отправи призив към редовно пишещите да пишат неанонимно. Разбира се няма значение, кой казва нещо, а какво казва, но когато има няколко различни хора, които пишат в една тема и всичките са Гост е неприятно за четене.

4. Имаше един потербител Xixibg, който пишеше много, сега вече несъществува. Какво стана с него, защо изчезна? Същевремено се появи нов потребител Magic-M, който има подобен стил на писане и се появи точно след изчезването на Хихи, един и същ потребител с различни акаунти ли е или са два различни?
grav
Математиката ми е страст

Рейтинг: 370

Re: Няколко въпроса

Мнениеот admin » 12 Апр 2013, 12:28

4. Хixibg искаше да му бъде изтрит профила и аз не разбрах защо.
Според мен Magic-M е друг човек.

3. Всеки може да си избере дали иска да има регистрация.
Като цяло хората ги мързи да се регистрира и затова направих да има опция да се пише без регистрация.

2. Тази система на оценка няма нищо общо с предишната където се гласуваше върху профил и ако гласуваш положително твоите точки намаляват. Тук се гласува за определно мнение и този, който го е изразил получава точки.
Също така съм забранил отрицателното гласуване, за да няма конфликти.

1. Опциите с прияте/враг не съм ги разучил.
Аватар
admin
Site Admin

Рейтинг: 204

Re: Няколко въпроса

Мнениеот Гост » 12 Апр 2013, 13:44

grav написа:............................................................................................................................
4. Имаше един потербител Xixibg, който пишеше много, сега вече несъществува. Какво стана с него, защо изчезна? Същевремено се появи нов потребител Magic-M, който има подобен стил на писане и се появи точно след изчезването на Хихи, един и същ потребител с различни акаунти ли е или са два различни?

Помолих администратора да изтрие профила "xixibg" , както и всички постове писани от него.Молбата ми беше удовлетворена наполовина ,за което благодаря .Поводът за прекратяване на участието ми е острото отношение на някои потребители към постовете ми ,което неминуемо щеше да доведе до конфликт.Тъй като аз съм конфликтна личност и в израз на подкрепа към нещата ,които се правят във форума счетох ,че е най-удачно да спра с участието си.Желанието ми е всичко да се развива в правилната посока.Успех на всички в започнатите начинания.

"XIXIBG"
Гост

Назад към Относно този форум