Добро предложение. Но някакси формулировката не ми харесва или просто още на съм и свикнал - не че имам по-добра идея. Сигурно имаш впредвид да се публикурат трърдения като твоето с петолъчката или които някой е открил, но не е успял да докаже или опровергае? Не става въпрос за хипотеза на Риман или подобни.
Аз често измислям нови за мен твърдения за мен в геометрията, на които нямам решение. Това не значи, че за друг човек те не са познати. "Открита" да е за човека, който я е пуснал.
admin написа:Какви нови идеи/предложения имате относно форума?
Те са няколко 1.Да има раздел забавни неща 2.Да се обяснява защо се изтрива дадена тема,освен ако не е пусната от робот. 3.Да има раздел изтрити теми. Иначе почти всичко друго ми харесва освен отношението с потребителите от модераторите .
ева написа:Може ли да направите бутони за ''дъга'' , ''модул'' и ''с-ма за 3 ур-я'' Ще е много по-лесно с тях
Системата с три уравнения става точно като тази с две, само че добавяш още един път '\\', което ти представлява третия ред и т.н. Знакът за модул (правата черта), я има в обикновената азбука със символи $|модулче|$. А дъгата наистина липсва като бутон, но тук пък идва на свой ред на помощ фактът, че форумът работи с LaTeX, което е външен интерфейс за графично представяне на математически уравнения. Следователно синтаксисът му не е обвързан с форума и винаги можеш да правиш външни справки - тук например. Възможностите са близо неограничени
*Нещо непосредствено и интересно, привличащо вниманието на читателя и оставящо го с приятна топла усмивка на лицето.* ---- Вече не го правя само за точката.