Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Харесвате ли форума ?

Харесвате ли форума ?

Мнениеот Гост » 06 Дек 2014, 09:11

Харесвате ли форума и нуждаят ли се промени?
Моето мнение:
Харесвам форума много.Разбира се , че се нуждае от дребни промени, които няма да коментирам . :)

Този форум е много по-добър от стария.
......................................................................................................................................................................................................................... Можете да си оставите мнението и за стария форум :)
Гост

Re: Харесвате ли форума ?

Мнениеот admin » 06 Дек 2014, 20:52

Какви промени предлагате?
Аватар
admin
Site Admin

Рейтинг: 204

Мнениеот Гост » 07 Дек 2014, 10:07

admin написа:Какви промени предлагате?
Например да има правила :) . Защото почти всички форуми имат правила , Админ . :idea: Това е само идея разбира се .
Гост

Мнениеот monika_at » 07 Дек 2014, 10:38

Правила си има.
"Колкото повече изследваме Вселената, толкова по-ясно става, че е единична мисъл на велик математик!"
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Рейтинг: 936

Мнениеот Knowledge Greedy » 07 Дек 2014, 13:21

Правило на български е свързано както с право, така и с правя.

Ако дадем на гостите много права, рискуваме нищо да не правим.
Затова като широко скроени хора, живеещи на планета, където математиката става основна за оцеляването на цивилизацията, ние математиците се изказваме за едно правило - в този форум се пише за МАТЕМАТИКА. Дискутират се математически проблеми. Прави се реклама на математиката, обучава се на математика, помага се на хора по математика, забавляваме се с математика.
Feci, quod potui, faciant meliora p0tentes.
Сторих каквото можах, по-добрите по-добро да направят.
Knowledge Greedy
Професор

Рейтинг: 2829

Мнениеот Гост » 07 Дек 2014, 18:36

monika_at написа:Правила си има.

Аз не ги откривам . Къде са те ?
Гост

Мнениеот Гост » 07 Дек 2014, 18:38

Knowledge Greedy написа:Правило на български е свързано както с право, така и с правя.

Затова като широко скроени хора, живеещи на планета, където математиката става основна за оцеляването на цивилизацията, ние математиците се изказваме за едно правило - в този форум се пише за МАТЕМАТИКА. Дискутират се математически проблеми. Прави се реклама на математиката, обучава се на математика, помага се на хора по математика, забавляваме се с математика.
Като ми върнат компютъра от сервиза сигурно ще се регистрирам.

До последното изречение:
Защо тогава има раздел друго ?
Гост

Мнениеот amsara » 07 Дек 2014, 18:55

На мен ми изглежда съвсем естествено да има и раздел "Друго". Малко или много той пак е свързан с математиката. Има хора, които пишат отдавна, обясняват, пускат интересни задачи, организират онлайн-олимпиади.Жалко между другото , че прекъсна последната практика заради липсата на достатъчно желаещи да решават, както и вероятно заради многото труд, който полага организаторът-проверяващ. И за такива хора на мен лично ми е интересно да прочета повече точно в раздела "Друго" - какви са като професия, работят ли нещо тясно свързано с математиката, с какво се занимават в свободното си време и т.н. Някак дори и човек да не ги познава лично, му стават харесвани познати. В същия раздел са и дискусиите за образованието, в тях се говори отново в посока математика - учители споделят с какво се сблъскват, ученици разказват за това как им протичат часовете по предмета. А в момент на релакс защо човек да не се позабавлява и с темата за математическите бисери? Hе виждам с какво този раздел пречи на идеята за чисто математически форум.
Аватар
amsara
Математик

Рейтинг: 280

Мнениеот Гост » 08 Дек 2014, 07:15

amsara написа:На мен ми изглежда съвсем естествено да има и раздел "Друго". Малко или много той пак е свързан с математиката. Има хора, които пишат отдавна, обясняват, пускат интересни задачи, организират онлайн-олимпиади.Жалко между другото , че прекъсна последната практика заради липсата на достатъчно желаещи да решават, както и вероятно заради многото труд, който полага организаторът-проверяващ. И за такива хора на мен лично ми е интересно да прочета повече точно в раздела "Друго" - какви са като професия, работят ли нещо тясно свързано с математиката, с какво се занимават в свободното си време и т.н. Някак дори и човек да не ги познава лично, му стават харесвани познати. В същия раздел са и дискусиите за образованието, в тях се говори отново в посока математика - учители споделят с какво се сблъскват, ученици разказват за това как им протичат часовете по предмета. А в момент на релакс защо човек да не се позабавлява и с темата за математическите бисери? Hе виждам с какво този раздел пречи на идеята за чисто математически форум.

Не ми пречи. В другите форуми има мнения извън форума.
Гост

Мнениеот Гост » 08 Дек 2014, 07:16

Knowledge Greedy написа:Правило на български е свързано както с право, така и с правя.

Не се ли пишеше и за физика ?
Гост

Мнениеот Гост » 08 Дек 2014, 07:19

Гост написа:
amsara написа:На мен ми изглежда съвсем естествено да има и раздел "Друго". Малко или много той пак е свързан с математиката. Има хора, които пишат отдавна, обясняват, пускат интересни задачи, организират онлайн-олимпиади.Жалко между другото , че прекъсна последната практика заради липсата на достатъчно желаещи да решават, както и вероятно заради многото труд, който полага организаторът-проверяващ. И за такива хора на мен лично ми е интересно да прочета повече точно в раздела "Друго" - какви са като професия, работят ли нещо тясно свързано с математиката, с какво се занимават в свободното си време и т.н. Някак дори и човек да не ги познава лично, му стават харесвани познати. В същия раздел са и дискусиите за образованието, в тях се говори отново в посока математика - учители споделят с какво се сблъскват, ученици разказват за това как им протичат часовете по предмета. А в момент на релакс защо човек да не се позабавлява и с темата за математическите бисери? Hе виждам с какво този раздел пречи на идеята за чисто математически форум.

Не ми пречи. В другите форуми има мнения извън форума.

Послепис : Може ли да пиша извън тематиката на форума някъде?
Не искам повече да правим спам . Темата е Харесвате ли форума.
Гост

Мнениеот Гост » 08 Дек 2014, 15:30

Тогава да направим някой от следните раздели : Бла-бла ; Общи приказки ; разни ; офтопик ; спам .
О може и да преименуваме този раздел на служебен форум :idea:
Гост

Мнениеот Гост » 03 Юли 2017, 08:22

В момента не го харесвам , заради второто мнение в темата ,,Защо няма емотикони?"
Админа не е лошо да сложи предупреждение или бан на този регистриран потребител :idea: заради лошия тон и думата ,,скапан" :idea:
Поздрави!

Последно избутване Anonymous от 03 Юли 2017, 08:22
Гост

Назад към Относно този форум