от amsara » 07 Дек 2014, 18:55
На мен ми изглежда съвсем естествено да има и раздел "Друго". Малко или много той пак е свързан с математиката. Има хора, които пишат отдавна, обясняват, пускат интересни задачи, организират онлайн-олимпиади.Жалко между другото , че прекъсна последната практика заради липсата на достатъчно желаещи да решават, както и вероятно заради многото труд, който полага организаторът-проверяващ. И за такива хора на мен лично ми е интересно да прочета повече точно в раздела "Друго" - какви са като професия, работят ли нещо тясно свързано с математиката, с какво се занимават в свободното си време и т.н. Някак дори и човек да не ги познава лично, му стават харесвани познати. В същия раздел са и дискусиите за образованието, в тях се говори отново в посока математика - учители споделят с какво се сблъскват, ученици разказват за това как им протичат часовете по предмета. А в момент на релакс защо човек да не се позабавлява и с темата за математическите бисери? Hе виждам с какво този раздел пречи на идеята за чисто математически форум.