Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Стари теми

Стари теми

Мнениеот grav » 28 Мар 2022, 11:18

Много стари теми са повдигнати, но изглежда, че последният пост е писан преди години и някак е получил нова дата!
grav
Математиката ми е страст

Рейтинг: 370

Re: Стари теми

Мнениеот S.B. » 28 Мар 2022, 13:17

grav написа:Много стари теми са повдигнати, но изглежда, че последният пост е писан преди години и някак е получил нова дата!

Струва ми се, че последният пост от всяка тема получава нова дата, която съвпада с датата на "избутването".Но не ми е ясно какво се цели с това непрекъснато"избутване"?Интересна ти е дадена тема - О.К.! Чети я, анализирай я, но защо е нужно да я натрапваш на всички?
Никой любовен роман не е разплакал толкова много хора,колкото учебникът по математика.
Ако нещо мърда - това е биология,ако мирише -това е химия,ако има сила - това е физика,а ако нищо не разбираш - това е математика
Аватар
S.B.
Математик

Рейтинг: 5326

Мнениеот grav » 28 Мар 2022, 13:54

Как става това избутване? Пишеш нов пост, след това го триеш и последният стар получава новата дата?
grav
Математиката ми е страст

Рейтинг: 370

Мнениеот Гост » 28 Мар 2022, 14:56

Аз си мислех, че някой спамва форума с бот, но не виждам това как ще промени датите на последните постове. Трябва да е нещо друго.
Гост

Мнениеот Гост » 28 Мар 2022, 14:57

Гост написа:Аз си мислех, че някой спамва форума с бот, но не виждам това как ще промени датите на последните постове. Трябва да е нещо друго.

Освен това сега виждам, че анонимни мнения не могат да се трият, защото нямам бутон за триене.
Гост

Мнениеот S.B. » 28 Мар 2022, 15:06

Вижте ТУК

Най - долу има следните бутони:"абонирай се за темата" ," добави отметка към тази тема", "избутай темата"...
Никой любовен роман не е разплакал толкова много хора,колкото учебникът по математика.
Ако нещо мърда - това е биология,ако мирише -това е химия,ако има сила - това е физика,а ако нищо не разбираш - това е математика
Аватар
S.B.
Математик

Рейтинг: 5326

Мнениеот peyo » 28 Мар 2022, 16:35

S.B. написа:Вижте ТУК

Най - долу има следните бутони:"абонирай се за темата" ," добави отметка към тази тема", "избутай темата"...

А! Вярно, но само гостите имат такъв бутон за избутване, ние регистрираните нямаме. Чудно защо ли?!
peyo
Математик

Рейтинг: 664

Мнениеот peyo » 28 Мар 2022, 18:43

Ха! Сетих се какво може да е! Някой бот като тези "Bing [Bot], Google Adsense [Bot]," сигурно е решил да обиколи старите страници и клика на всички линкове включително на "избутай темата"... :D :) ;) :lol:
peyo
Математик

Рейтинг: 664

Мнениеот admin » 30 Мар 2022, 07:01

Здравейте,
проблемът според мен се е получил от регистрирани потребители, които са избутвали темите (може би за шега).

Предполагам, че в бъдеще няма да го имаме този проблем.
Аватар
admin
Site Admin

Рейтинг: 207

Назад към Относно този форум