Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Проблем/Задача/,но не математическа

Проблем/Задача/,но не математическа

Мнениеот kry4ma.com » 22 Окт 2010, 11:33

Привет на всички тук!
Аз съм администратор на Първа виртуална българска кръчма (http://www.kry4ma.com) - един сайт, който освен за алкохол, има и доста други неща, някои от които уникални за България (но, четох в правилата, че не допускате реклами и няма да продължавам, а и не е това въпросът!)
Става дума за www.math10.com и по-специално за форума: Вчера попаднах на него и копирах едни вицове, както и 1 интересна текстова задача (ВСИЧКО ТОВА ОТ ФОРУМА, а не от сайта ви), като разбира се, посочих и линк към вас (както правя винаги с взетите неща от други форуми). Да, но после видях, че в правилата на САЙТА пише, че ""Copyright 2007. Копирането на материали е нарушение на закона за авторските права и сайтът ще си търси правата! "", в същото време, това го няма в правилата на форума. Е, ИНТЕРЕСУВА МЕ, ДАВАТЕ ЛИ ДА СЕ КОПИРАТ ПО-ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА ОТ ТУК, С ЛИНК КЪМ ВАС ИЛИ НИЩО НЕ ДАВАТЕ ДА СЕ КОПИРА? :)
Ще очаквам вашия отговор!
Поздрави: Георги.
kry4ma.com
Нов

Рейтинг: 0

Re: Проблем/Задача/,но не математическа

Мнениеот ptj » 22 Окт 2010, 16:28

Копирай си каквото ти е кеф. Всичко, което пишем, е достъпно за всички, затова няма значение кой къде ще го използва. ;)
ptj
Математик

Рейтинг: 1112

Мнениеот kry4ma.com » 23 Окт 2010, 00:51

ptj написа:Копирай си каквото ти е кеф. Всичко, което пишем, е достъпно за всички, затова няма значение кой къде ще го използва. ;)

Е, аз да попитам, за да е коректно и полезно за всички. При мен също е така - единственото еизискване е да се слага линк/да се цитира източника на цитираното. Така се прави взаимоизгодно сътрудничество от което печелят и двата сайта, както и потребителите/читателите. :):)
kry4ma.com
Нов

Мнениеот kry4ma.com » 26 Окт 2010, 09:48

А! И, ако администрацията желае размяна на линкове - да се обади също! :) Успех на всички!
kry4ma.com
Нов

Мнениеот admin » 22 Дек 2010, 14:01

Щом има линк няма проблем :)
Тъй като се посочва източника от който е взет материала и не му се приписва авторство.
Аватар
admin
Site Admin

Рейтинг: 204

Назад към Относно този форум